Bajnoki Mérkőzések
Néhány mérkőzés néhány pillanatát kivéve, Griezmann még ebbe a csapatba sem fér be, érthetetlen, miért kezdő. Az első kapott gólnál érdemeket szerzett, azóta meg a már elillant önbizalma okán egy jó lövőhelyzetből a szögletzászlóhoz emel.
Ezt a totyogós jétékot nem lehet olyan játékosokkal eredményesen játszani, akik egy az egyben képtelenek nyerni az ellenfél játékosa ellen, ezzel megváltoztatva a támadás ütemét. Ebből most kevesen vannak fent.
A Valencia nekem évek óta az egyik legellenszenvesebb csapat, igaz, a maguk szempontjából eddig eredményesek, ettől még nekem egy alattomos bagázs, élükön Wass-al. Pedrinek is utána akart rúgni, mint ahogy fel is rúgta később a kitötő Braithwaith-et, még csak le sem fújták.
Ezt a totyogós jétékot nem lehet olyan játékosokkal eredményesen játszani, akik egy az egyben képtelenek nyerni az ellenfél játékosa ellen, ezzel megváltoztatva a támadás ütemét. Ebből most kevesen vannak fent.
A Valencia nekem évek óta az egyik legellenszenvesebb csapat, igaz, a maguk szempontjából eddig eredményesek, ettől még nekem egy alattomos bagázs, élükön Wass-al. Pedrinek is utána akart rúgni, mint ahogy fel is rúgta később a kitötő Braithwaith-et, még csak le sem fújták.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsono 2020.12.19. 18:04:36-kor.
Messi gól, ha nem én mentem ajándékot venni, további jó meccs nézést srácok
Gríznek amúltkori atomgólja után nincs annyi önbizalma, hogy rálője?
Nem nagyon érdemlünk ma győzelmet sajnos.
Nem nagyon érdemlünk ma győzelmet sajnos.
Lenglet????
Na most kapcsoltam ki.

Még jön Lenglet. Zseni ez a Koeman. 

[quote=MatyiG post_id=1169368 time=1608396961
[/quote]
Szeretnél te olyan degenerált béna falábú lenni.
[/quote]
Inkább nem. De a bankszámláját elfogadnám
[/quote]
Szeretnél te olyan degenerált béna falábú lenni.
[/quote]
Inkább nem. De a bankszámláját elfogadnám
Gyerekek, mit kapok érte, ha levágom ennek a csigazabálónak a lábát?
Megint lövőhelyzetből kiemeli a szögletzászlóhoz ez a degenerált béna falábú stb. Stb.
Megint lövőhelyzetből kiemeli a szögletzászlóhoz ez a degenerált béna falábú stb. Stb.
Sziasztok, átkapcsoltam, bejött Trincao. Kész vége.
- Xavier Hernandez
- Jugador d'estrella
Simán megérdemelnénk egy vereséget, ennél impotensebb focit nem produkáltunk még az idei szezonban. Ez a Koeman nem edző, ezt a produkciót edző nélkül is hozná a csapat.
Kérdem én: ez a Trincao csere hányszor jött be már a szezonban? Szerintem egyszer se. De csak behozza mindig mikor ég a ház
Coutinhotól végre valami! Griezmann pedig milyen rafinált labdát adott! 

Nem a védelem a katasztrófa, hanem a teljesen töketlen ötlettelen csatársor. tíz percre előre lehet tudni mi következik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vargazoli 2020.12.19. 17:54:57-kor.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mingu is topog mint a tojós galamb a csatár mellett.
Nem tudunk védekezni, mindegy a felállás, meg kik alkotják a védelmet, ugyanazok a hibák jönnek elő.
Nem tudunk védekezni, mindegy a felállás, meg kik alkotják a védelmet, ugyanazok a hibák jönnek elő.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Hát azért ez megpattant Pedrin, ezért kell stabil védelem egy gól mindig benne van. Lehet Pedrin nem pattan tisztáz, sőt amúgy is tisztázhatott volna, és így eltalálni Szegen esélye se volt, nekem nem az ilyen gólokkal van bajom, hanem azokkal, amit egy sima közepes védelemmel is el lehetne kerülni, de nekünk a csúcs Lenglet.Pique párossal sem sikerül.
Ahelyett, h lezártuk volna...
Mert egy béna grizes meg Cou pilinckázik a pályán
Mert egy béna grizes meg Cou pilinckázik a pályán
- Xavier Hernandez
- Jugador d'estrella
Hahahaha.
Megérdemeltük. Megint.
Lehet, hogy behúzzuk a meccset, de egyetértek Neroval, amit ma játszunk, az hosszútávon nagyon rossz út.
Koeman meg reagáljon basszus, és hozza le a felesleget!
És mikor azt hiszed, rosszabb már nem lehet, jön Trincao.
De cáfoljon rám a portugál.
Lehet, hogy behúzzuk a meccset, de egyetértek Neroval, amit ma játszunk, az hosszútávon nagyon rossz út.
Koeman meg reagáljon basszus, és hozza le a felesleget!
És mikor azt hiszed, rosszabb már nem lehet, jön Trincao.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2020.12.19. 17:51:37-kor.
Coutinho sem jobb a deákné vásznánál. Ebben a felállásban pedig tényleg fájdalom nézni őket. Jöhetnének le mindketten, feleslegesen vannak a pályán.