Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Összehasonlítani lehet Lenglet és Mingu hibáit csak éppen semmi értelme nincsen.Chino írta: ↑2020.12.25. 14:51:20Minguesa kezdőtagsága sztem nem nagyon lesz meg, de harmadik védőnek tökéletes. Hosszútávú következtetést persze nem lehet levonni, mert kell még neki rutin, de ha Lenglet sokszor elővesszük Mingu-nak is van szinte minden meccsen 1-2 olyan hibája, amiból itt elterjedt "bohócgolokat" kaphatunk. Fiatalok közül én inkább EG-ben gondolkozom, pláne, hogy rá hajt is a klub így valószínűbb hogy jobban fogják nyomatni.
.-
.
Leginkább attól függ majd, hogy lesz-e edzőváltás. Fati szinte biztos vagyok benne, hogy kezdőtagságot kap és Pedrit sem hiszem, hogy hanyagolnák, ha nem marad Koeman. A fentiekből nekem inkább Dest és Araujo kérdésesebb, bár Araujot sztem Koeman is "észrevette" már, előbbi pedig akkor szorulhatna ki, ha az újabb trénernek nem lesz valami beütése.Tomix354 írta: ↑2020.12.23. 15:06:15Ha a következő szezont úgy tudjuk kezdeni, hogy Dest, Fati, Araujó stabil kezdők és persze korrekt teljesítményt is hoznak, már nem kuka a mostani a szezon. Ha azt sikerülne megfejelni azzal, hogy Mingueza is a kezdő közelébe kerülne, több mint korrekt. Ha ez megvan lehetne haladni tovább, középre mindenképpen kéne valaki, ha már Puig nem kap lehetőséget, meg persze nyáron rendet kell vágni a támadó szekcióban. Legalább 2 embertől meg kell szabadulni ott is.

Játékosállománytól függ, szerintem. Most ez a 3 - 5 - 2 úgy gondolom a lehető legjobb (meccs előtt is így gondoltam).
Rendes, hogy levetted róla ezt a terhet, hogy minden kapott gólról azért végeredményben nem ő tehet.
A cserék nem segítenek, de az igaz,hogy a visszaesés most is megvolt, de már a cserék előtt. Tökmindegy,hogy Umtiti marad vagy megy, kellenek ezek a percek neki,hogy eladható legyen.
cserélni továbbra sem tudcsababarca írta: ↑2020.12.22. 23:47:11Ezzel a szétcseréléssel megint szétestünk az utolsó 20 percre.
Statisztika szerint jól passzolt és futott is....nekem a lendület és kulcspasszok, mélységi indítások, kevés kreativitás miatt más a véleményem....biztonsági játéknak tünt az övé....