2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jön is Dembele szerintem.visca el barca írta: ↑2020.12.29. 20:12:26Ha mar a labdabirtoklas nem megy, nyugodtan szet lehetne kontrazni oket annyira fent jatszanak.
Braith volt a leggyengébb, de csak a tizi miatt, egyébként az egész mezőnyben, ellenfelet, kapusokat, védőket idetéve, senki nem kapott olyan alacsony pontot, mint Grizi.
Most kéne az edzőnek felrázni, cserélni, tűzbe hozni a csapatot.
Nagy szezont fut, 16 meccsen van egy akció gólja, többi tizi, talán 1 gólpassz, alig várom jöjjön ...
Ez az én mondanivalóm is, ha nem is fogalmaztam meg jól. Csak ne ő legyen már példa nekik, nála is 1000x jobban kéne tolniuk..
Aki így kapar arra a pár percre amikor becserélik, nehezen tudom elképzelni, hogy ellazsálja az edzéseket.Eddig semmilyen visszajelzés sem volt erről, legalább is én nem találkoztam veledavi10 írta: ↑2020.12.29. 19:46:44Griezmann lője, a francia tizikihagyó rekorder? Akkor már inkább TS.
Teljesen jogos felvetés volt, hogy Braith lője, a BL-ben sikerült neki.
Amúgy szerintem egész jók vagyunk, át tudjuk passzolni a középpályát, már csak kéne valaki Griezmann helyére, aki nem csak hátra tud passzolni.
Gondolom rendesen edzeni.
Én Depay-t hoznámNovaProspekt írta: ↑2020.12.29. 19:48:04Coutinhot bármennyire is nem csípem, sztem ma jó lenne Grizi helyén, amekkora területeket kap a francia. Ilyenkor tud Q élni.
Coutinhot bármennyire is nem csípem, sztem ma jó lenne Grizi helyén, amekkora területeket kap a francia. Ilyenkor tud Q élni.
Gondolom rendesen edzeni.