Nero. írta: ↑2021.01.09. 15:16:15
Most nézem hogy a 2008as bevásárlás valóban nem volt óriási, de akkor se látom hogy a közeljövőben Deco, Eto’o, R10, Henry, Ibrahimovic, Villa, Suarez, Neymar stb. féle nagyágyúkat tudnánk hozni.
Nem Van Dijkról, KdBröl vagy mondjuk Mbapperól szólnak a pletykák sajnos
Ráadásul régen nem volt probléma ha egy igazolás nem jött be. Még ilyen Ibrahimovic vagy Csingrinszkij féle bukók is bele fértek. Senkit nem érdekelt, rá egy évre lelettek cserélve a Villa-Mascherano párosra.
Meglepődnék ha mondjuk Griezmant lecserélnénk Mbappera vagy Haalandra.
Persze ez igaz, és egyetértek.
Csak nem kell túlozni.
Ezek az idők elmúltak a klubnál, lehetett volna okosabban építkezni, költeni, fizukat adni, de ez mostmár mindegy, mert már megtörténtek.
Cél az lenne, hogy a normalitás útjára visszakerüljön majd a klub.
Van egy elég jó alapanyag (Fati, Pedri, Ts, Araujo, DeJong, Dest, Dembelé), ez azért bíztató, legalábbis számomra, mert van kikhez, mihez nyúlni.
Mivel Koeman topik, nem gondolom, hogy ő lesz a megfelelő ember aki véghezviszi a változtatásokat, romeltakarítónak jött.
Egyébként nem is értem a gúnyos megjegyzéseket, azok irányába akik mernek egy fórumon negatívat mondani egy "legendáról". Van bőven a rovásán edzőként a palinak, kár ezt elvitatni.
Másrészt, nem a "mi" legendánk, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányan látták őt fénykorában focizni itt, így nekem pl nem jelent semmit az, hogy ő itt volt játékos, meg klublegenda, stb. Sorry.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."