Faxe írta: ↑2021.01.29. 12:23:14
3) Tisztában vagyok vele én is, hogy az előző kormány is lopott. Csak ők ügyetlenül csinálták. Ami viszont itt emgy, az rendszerszintű sajnos. Nem emlékszem hogy lett volna olyan 2010 előtt, hogy 1 vállalkozó több ágazatot is teljesen kisajátít, szállodák, éttermek, vendéglátóhelyek, termelőcégek, építőcégek stb stb. mind 1 vállalkozóhoz kerülnek idővel. Propaganda tv lett a köztévéből, az összes keleti diktátorral bratyizunk, beszólunk mindenkinek (lásd Biden). Ezen kívül még rengeteg dolgot lehetne felsorolni. Nem voltak jók az előző kormányok sem, viszont én nem emlékszem ilyen mértékű társadalmi feszültségre, gyűlöletkeltésre.
Igen, ebben sajnos el kell ismerni, hogy politikai szempontból zseniálisak.
Az ellenségkép felépítés és gyűlöletkeltésnek hála sikerült eljutni arra a szintre, hogy konkrétan bármilyen méretű és jellegű korrupció és lopás el van nézve nekik, mert "ők legalább megvédenek minket Sorostól, brüsszeltől, a migránsoktól, meg a balliberális hazaáruló söpredéktől".
Tényleg szó szerint bármit megtehetnek, amíg elterelik a figyelmet olyan polgárpukkasztó dolgokkal, mint az apa férfi, stb.
Emlékeztek még, Gyurcsány hogy belebukott abba, amikor kimondta, hogy "Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz."?
Most meg ott tartunk, hogy Orbán akár nyíltan hazudhat is (pl a legutóbbi ilyen amikor azt mondta az EU hátráltatja a vakcina engedélyeket, bezzeg a britek már kiadták. Mindezt decemberben amikor a britek még EU tagok voltak bőven és pontosan ugyanazt a jogi megoldást alkalmazták amit most a Magyar kormány alkalmazott az orosz vakcinánál.

), igazából már senkit nem érdekel.
Én már megszoktam, csak nevetek rajta, a szavazói meg vagy el is hiszik, vagy nem érdekli őket amíg "megvédi" a hazát.
LG írta: ↑2021.01.29. 12:38:55
Koksz nélkül is lehet egészségtelen, ha valaki nem megfelelően csinálja, de amúgy igen, alapvetően ez a jobb hobbik közé tartozik.
Jogos, így utólag visszagondolva az elején én is oltári baromságokat csináltam amíg nem néztem, olvastam utána rendesen, stb.
csababarca:
Ezzel egyetértek, az internetnek hála annyi féle és fajta eszköz nélküli edzéslehetőséget találni, hogy ahhoz már tényleg nagyon magas szinten kell lenned, hogy ne legyen elég a szinten tartásra pár hónapra amatőr, nem profi sportolóként.