Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vedd már észre, hogy ebből senki nem csinál védelmet!
Még a Bl-beli végeredmény lehet hasonló, mégha nem is az elődöntőbenNero. írta: ↑2021.02.03. 22:11:35Értem amit mondasz, de ez a Barca körülbelül annyira hasonlít 2013 körüli csapathoz, mint amennyire Messi Umtitire kinézetben.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.02.03. 22:05:15Jóéjszakát![]()
Kicsit Celtic meccs reinkarnáció, minimum fordítva kellene lennie az állásnak.Nincs itt semmiféle reinkarnáció, csak a szokásos nyelése a keserű piruláknak.
Problémám hogy egyáltalán nem látom a kiutat. Mert ha jól állnánk anyagilag, akkor azt mondom hogy vásárlunk és az talán megoldja a gondjainkat, de egyelőre úgy tűnik hogy itt semmiféle transzfer nem lesz.
Értem amit mondasz, de ez a Barca körülbelül annyira hasonlít 2013 körüli csapathoz, mint amennyire Messi Umtitire kinézetben.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.02.03. 22:05:15Jóéjszakát![]()
Kicsit Celtic meccs reinkarnáció, minimum fordítva kellene lennie az állásnak.
Pedig van csatárunk, még a fizetést is kapja tőlünk.
Hát igen, ebben is van valami. Trincaotól én már rosszul vagyok, pedig én is bíztam a "megtáltosodásában".aszim írta: ↑2021.02.03. 21:53:08Meg lehet uzsonnázni Umtitit de nekünk a Granada ellen már legalább 3 gólt kellett volna lőni. Mire játszunk? Idegenben jó az X ? Trincao sajnos 0 de nem is kap rendes labdát ! Pedri kifulladt, Griezman nem fordul hanem kanyarodik. Mit akarunk? Bármelyik csapat kaphat 1 gólt de mi úgy néz ki egyet sem tudunk rúgni. Ennyi.