Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem engem kérdeztél, de én is megyek a Katalóniába, igaz, nem Barcelonába, hanem egy közeli üdülőfaluba a tengerparton, Santa Susannába. De BCN-ba is többször bemegyünk, ez biztos.barca99 írta:ruszok, meg tudnád írni h mennyibe került a repjegy meg a szállás meg ilyenek? én is nagggyon szeretnék menni. Tavaly ha a BL-be a bayern nem a milánt kapja hanem a Barcát akkor az oszttársaimmal mentünk volna Münchenbe. de hát....hátha idén. ( ez egyik ősmadridos oszttársam volt az egyik éllovas aki látni akarta a barcát játszani élőben)
barca99 írta:Én eddig Nike termékbe egyszer csalódtam. Ez pedig a "Mes Que Un Club" felíratú, kettős győzelmet hírdető póló. Sztem az már idegesítően gyenge minőségű, ráadásul a nyomtatás is nagyon tré. Bár az is igaz h sürgette a gyárat az idő rendesen, de akkor is magasan színvonal alatti.
(amúgy gondolkozott már vki azon, h mivel az Arsenált is a nike támogatja olyan pólót is csináltak ami az ő BL győzelmüket hírdeti? Sztem tuti mert nem gyárthattak le egy nap alatt annyi barcás pólót előre, mivel nem volt 100% h a Barca győz. ja és sztem azért fogyott el olyan hamar mert legyártottak 50 egységet ebből 50et abból nem tudva h ki lesz a nyerő. utánna az arsenálosokt megsemmisítették a barcásból meg lehetett utánrendelni. ja bocs ha nagy hülyeséget írok és nem érdekel senkit, de kíváncsi vagyok mások véleményére![]()
)
Otthon mennyi?Figinho írta:Lehet,hogy már tudjátok de beírom!Megérkezett az új Barca mez a Lionsportba!!!Egyenlőre csak a hazai!De van még egy pár jó cucc!
Nah már a a híred is meghozta a rossz időt, meg az esőt mi lesz, ha majd ide is érszEnrique írta:Holnap megyek is tovább, ezúttal a Balcsira, addig is csak óvatosan a fórummal a távollétemben.