2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Hamburghoz se menjem, mert a német foci egy [auto_cenzúra], a Valenciába meg azért ne, mert az meg rivális.Asys írta:Ha elmegy sajnálni fogom azért ha nem megy el azért fogom sajnálniDe ha megy a Hamburghoz menjen inkább ne a Valenciához egy riválishoz!!!
HSV-ben szívesen látnám!!! De végső soron mindegy csak kerüljön jó helyre!![]()
Én is bíztam benne, hogy marad! Nagyon sajnálom, hogy eligazol! Fizetését miért nem csökkentették? Saviola biztos belement volna!antiimperialista írta:Na, a Valencia már inkább méltó hozzá. Csak az a baj, hogy mostanában voltak olyan hírek is, hogy talán mégis marad, én hülye meg titkon bízom benne...
Inkább a Valenciába menjen, mint bármely más eddig emlegetett csapatba!
Nem bánnám... Ezquerrót meg el lehetne adni.Los Banditos írta:A vége úgyis az lesz hogy marad...
Mért, egy kameruni beleillik???Gauchomester írta:Sztem simán itt kéne tartani a nyulat, amíg itt volt, rossz szezonja nem igen akadt. Természetesen nem férne be a kezdőbe, de ha pl valaki megsérülne, simán ott lehetne.
Az meg hülyeség, hogy egy argentín nem illik bele a játékba. Miért? Kérdem én egy izlandi beleillik???
Azt értem, emlékszem rá, de ebben a cikkben - a címével ellentétben - nem mond ilyet a Nyúl.noname írta:Nem csoda h ezt mondta a nyúl, hiszen nemrég asszem Txiki jelentette ki h Saviola nem fér bele a csapat elképzeléseibe, és megpróbálják úgy elintézni az ügyet h az a csapatnak és Saviolanak is jó legyen.
Nem csoda h ezt mondta a nyúl, hiszen nemrég asszem Txiki jelentette ki h Saviola nem fér bele a csapat elképzeléseibe, és megpróbálják úgy elintézni az ügyet h az a csapatnak és Saviolanak is jó legyen.antiimperialista írta:Elolvastam ezt a "Vieira kivár, Saviola menne" című cikket, és egy olyan mondatot sem találtam benne, ami arról szól, hogy Saviola kijelentette volna, hogy el szeretne igazolni.
Vagy csak hülye vagyok, és nem értelmeztem jól a szöveget?