Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Máris megnyugodtunkVito írta:az esetleges "kiskorú balesetes" dolog nem fordult meg a fejemben.
jelen tudomásom szerint kiskorú nem is jönne el, ha igen, akkor annyit tudok ígérni, (ha egyáltalán elengednek egy kiskorút), hogy külön szemmel tartjuk.
ha félreértettél volna:rhynn írta:Azért én itt messze nem egyéb tagként vagyok jelen. Többek között én dolgozok órákat azon, hogy te jól szórakozzál, valamint az én pénzem van -többek között- befektetve ebbe az oldalba. Iván és én fizetjük a szerverbérletet, mi vettük meg nem kis pénzekért az oldal és a név használati jogát (bizony, ez is többszázezer forint...).Vito írta:
hello Rhynn!
én csak szimplán érdeklődöm azután, hogy ez a dolog miért érintene Téged, vagy egyéb tagot negatívan.
félre ne érts nem kötöszködöm, csak nem értem, hogy miért ilyen negatív hangvételű a reagálásod.
nézd!rhynn írta:
1. Belegondoltál, ki lesz a felelős, hogyha valami rendbontás történik?
2. Ha mondjuk felmegy a találkozóra egy kiskorú, s elüti egy autó, szerinted kit vesznek elő? hát a szervezőket, akik pedig már csak a névhasználat után is mi vagyunk.
3. Évek óta csináljuk ezt a honlapot, nem kis pénzünkbe került, jelenleg egy kezdetleges brandépítés folyik, amibe egyenlőre nem fér bele semmiféle olyan találkozó, aminek a szervezésében nem vettünk rész.
4. Az, hogy a nevünkben bármilyen gazdasági társaságot megkerestek, szerinted nem okozhat nekünk komoly anyagi károkat a jövőben? /pl egy elírás miatt "euroibarca.hu" komolytalannak gondolnak minket s később se állnak szóba velünk.
5. A Tippmix aréna egy fillért se fizetett azért, hogy az eurobarca találkozó nevében benne legyen az ő neve is, más meg nem kis összeget áldoz arra, hogy az oldalon különböző formában reklámoztassa magát.
Azért én itt messze nem egyéb tagként vagyok jelen. Többek között én dolgozok órákat azon, hogy te jól szórakozzál, valamint az én pénzem van -többek között- befektetve ebbe az oldalba. Iván és én fizetjük a szerverbérletet, mi vettük meg nem kis pénzekért az oldal és a név használati jogát (bizony, ez is többszázezer forint...).Vito írta:
hello Rhynn!
én csak szimplán érdeklődöm azután, hogy ez a dolog miért érintene Téged, vagy egyéb tagot negatívan.
félre ne érts nem kötöszködöm, csak nem értem, hogy miért ilyen negatív hangvételű a reagálásod.
1. Belegondoltál, ki lesz a felelős, hogyha valami rendbontás történik?Vito írta:hello Rhynn!rhynn írta:Sziasztok!
Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a megkérdezésünk nélkül felhasználtátok nevünket ebben,
főleg úgy, hogy a honlap egyik tagja se tudott róla.
rhynn
rhynn írta:Továbbá:rhynn írta:Sziasztok!
Remélem ez a meghívó dolog ez nem komoly.
Az Eurobarca.hu ez ügyben nem lett megkeresve.
Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a megkérdezésünk nélkül felhasználtátok nevünket ebben,
Kérem, valaki privát üzenetben villámgyorsan világosítson fel, hogy 1) bárkinek elküldtétek-e ezt? 2) Bárki aláírta-e ezt az eurobarca képviseletében? /vagy úgy, hogy úgy tűnjön, ő képviseli az eurobarcát?/
3) a névhasználathoz se járultunk hozzá, főleg nem úgy, hogy más gazdaságilag érdekelt társaság neve is szerepeljen rajta.
A többit privátban. A felelősök jelentkezését várom.
rhynn
1. Elírtátok az eurobarca.hu nevét.
2. Az eurobarca szerkesztősége nevében nem tudom, hogy mertek nyilatkozni
3. Az unicef pl. mit képvisel a futballban? egyenlőre semmit, inkább a Barca képvisel (majd) szerepet az Unicef népszerűsítésében.
4. Ha sürgősen nem jelentkezik valaki, minden résztvevő accountját azonnal törlöm, ezenkívül a topicot is, s az Eurobarca nevében mindenféle támogatást megvonunk az ilyen és ehhez hasonló dolgoktól.
5. Hogy a francba van bárkinek képe a beleegyezésünk nélkül az eurobarca szerkesztősége nevében bármit is kijelenteni, elküldeni, stb???
Továbbá:rhynn írta:Sziasztok!
Remélem ez a meghívó dolog ez nem komoly.
Az Eurobarca.hu ez ügyben nem lett megkeresve.
Kérem, valaki privát üzenetben villámgyorsan világosítson fel, hogy 1) bárkinek elküldtétek-e ezt? 2) Bárki aláírta-e ezt az eurobarca képviseletében? /vagy úgy, hogy úgy tűnjön, ő képviseli az eurobarcát?/
3) a névhasználathoz se járultunk hozzá, főleg nem úgy, hogy más gazdaságilag érdekelt társaság neve is szerepeljen rajta.
A többit privátban. A felelősök jelentkezését várom.
rhynn
hello Rhynn!rhynn írta:Sziasztok!
rhynn
Már jár a metró?barcafan írta:Since, a déliből 15 perc alatt ott vagy a keletinél metroval, a déli a végállomás szal csak egy irányba tudsz menni vele, 6.ik megálló a keleti, onnan meg simán odatalálsz
Hid alatt hid alatt a Margithid alatt.....antiimperialista írta:Vagy híd alatt
Úgy tudom, 3000 Ft fejenként.SINCE 1899 írta:Hogyé van a szállás??:)