2020.12.05. 23:10:58
Elleneztem a leigazolását, elleneztem az érte kicsengetett 70 milliót, folyamatosan fikázom, amióta a Barcelonában van, és maximálisan igazolva látom a véleményemet. Meccsről meccsre megerősít ebben, és engem igazol. Teljesen funkciótlan, semmit nem tud nyújtani a csapatnak. Sem szűrni nem tud, se nem kreatív az előrejátékban. A lisszaboni mészárszék után végképp az volt a véleményem, hogy két kreatív középpályás mögé egy vérbeli hentes kell, aki tud szűrni, és tudja támogatni az igencsak gyenge lábakon álló "védelmet", hogy az minél kisebb nyomás alá essen. Ennek nem tud eleget tenni, ahogy az előrejátékhoz sem tud mit hozzátenni.
Ma a szokásosnál is gyengébben játszott. Általában "csak" súlytalan, és észre sem venni a pályán, de ma a hülyeségeivel különösen észrevetette magát. Rengeteg elszórt labda, rengeteg kontralehetőséget adva az ellenfélnek, örülhetünk, hogy a Cadiz elbohóckodta az összeset, különben egy nagy verésbe beleszaladhattunk volna. Egy szót nem szólhatunk, ha ma 4-1-re elvernek minket.
Amikor az első félidő végén valamennyire sikerült huzamosabb ideig beszorítani az ellenfelet, végképp kiviláglott, hogy semmi funkciója nincs a csapatban. Hátul adogattunk, miközben nem volt egy kreatív középpálya, ami közvetlen kapcsolatot teremtett volna a támadókkal. Ötlettelen adogatás zajlott, semmi olyasmit nem tudott nyújtani, ami ebből az ötlettelenségből kimozdította volna a csapatot.