Szóval én gyerekkoromban a Bundesligán nőttem fel, mert akkoriban csak azt lehetett fogni - legalábbis nálunk - a külföldi bajnokságok közül. Szóval már akkor is látszott rajta, hogy nagyon technikás, jól lát a pályán, és ráadásul meg is tudja valósítani az elképzeléseit...Ugyanez igaz az Evertonos éveire is, sőt ott még jobb teljesítményt nyújtott. Nem hiába vette meg a Reáal. Sőt, amikor leigazolták, én tartottam is tőle, hogy vele megoldódnak a blancók középpályás gondjai... DE ebből semmi sem lett... ÉS miért???? Azért, mert nem azon a poszton kapott helyet, ami a leginkább neki fexik...Ő nem egy tipikus falábú, agresszív vkp, mint pl Gattuso. (akit egyébként nagyon jónak tartok a maga posztján, csak éppen semmi mást nem tud a romboláson kívül kis túlzással) Soxor hangoztatta, hogy ő támadóbb szerepkörre vágyik, olyasmira, mint pl Xavi. Nem az a tipikus full támadó kp, de olyasmi mint a mi 6-osunk. Szóval őt bebetonozták ebbe a rúgj fel mindenkit szerepkörbe, amit már sztem akkor sem tudna levetkőzni, ha eligazolna...Ami egyébként lehet, hogy be fog következni. Ráadásul nála azt érzem, hogy pontosan az jött be, amitől Gudjohnsennel kapcsolatban is tartok, hogy északi mentalitása miatt nehezen tud beilleszkedni Hispániában... Úgy nagyjából ennyit akartam, ja, aki egy igazi hentes, az Stig Töfting...Emlékeztek rá, kicsit náci (nem is olyan kicsit), aki Japánban a 2002-es vbn összevert néháyn pincért...