Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De, én birom amugy az ilyen gyerekeket, viszont az igaz h a pálya közelébe se szabadna engedni ezeket, vagypedig kirakni a 18-s karikát. Ugylátxik a realba mindenki megvadulS T U P I D S H A R K írta:Ilyenkor gondolkodom el azon, hogy normális lehet-e ez az ember![]()
![]()
Erre pedig ez a válaszom: NEMS T U P I D S H A R K írta:Ilyenkor gondolkodom el azon, hogy normális lehet-e ez az ember![]()
![]()
hát igen.
Látom eddig nem tünt fel, hogy a gyorshírekbe felkerülő dolgok 90%-ban hírként részletesen is megjelennek (mint ez is), de addig is a hírszerkesztőink, amolyan kedvcsinálónak felteszik a cikk címét oda is.Pedro írta:Kedves madridisták... valaki magyarázza már el nekem, hogy mitől hírértékű ez az alábbi, EGYMAGÁBAN álló mondat az átigazolási hírek(pletykák) rovatotokban?![]()
"Kaká tegnap MSN-en beszélt velem" - Cicinho.
De jó neked, Cicinho, kérlek, vegyél fel engem is az ismerőseid közé...
Na ne már, gyerekek...
Fél percig vakartam a falat...
Ezt lehetett volna a humor topicba is írniPedro írta:"Kaká tegnap MSN-en beszélt velem" - Cicinho.
látom felétek is volt nyelvtan óra,meg helyesírás gyakorlásSINCE 1899 írta:Röhej ez a kapáló féle szedett vetett banda,kiváncsi leszek rályuk,mit művelnek az idén! Robinnyo a 20 kg-jával csoda hogy visszavágott kopasz hófehérkének!:)S T U P I D S H A R K írta:Gravesen-t sokkal inkább nézném hentesnek, mint focistának.
Röhej ez a kapáló féle szedett vetett banda,kiváncsi leszek rályuk,mit művelnek az idén! Robinnyo a 20 kg-jával csoda hogy visszavágott kopasz hófehérkének!:)S T U P I D S H A R K írta:Gravesen-t sokkal inkább nézném hentesnek, mint focistának.