MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.03.09. 09:34:09
Bízzunk a fordításban, amire kb 0.01% esély van de a fociban bármi lehet, a MU is otthon verte őket és ejtette ki egy 0-2-es Old Trafford-i odavágó után, ráadásul most a stadion üres ami az otthoniakra demotiváló, vendégek számára előny.
Tény ami tény, mi "kiestünk" már az odavágón, így a nyomás a PSG-n van nekünk pedig nincs vesztenivalónk.
Egy X-nél szerrintem simán benne lehet több. A jelenlegi PSG nem egy világverő csapat, nálunk jóval gyengébbek ellen is szenvedtek/kaptak ki. Egy tavalyi/tavalyelőtti PSG szerintem erősebb volt. (főleg, hogy Neymar is játszott)
A 4:1 kicsit csalóka, az eddigi szezon leggyatrább meccsét sikerült lejátszanunk, plusz sok minden egy 15-20 perces bealváson ment el. Nem azt mondom, hogy egy X korrekt lett volna, de ennyi sztem nem volt közte. Valahol mélyen hiszek a fordításban, de egy szűkös győzelemmel vagy döntetlennel elégedett lennék. Sőt, ha azt a mentalitást látnám a pályán, amit legutóbb a Sevilla ellen egy szoros bukó sem tudna annyira leverni. Akkor max. nem volt szerencsénk, de úgy búcsúzunk, hogy odatették magukat a játékosok. Bár ha így állnának neki a srácok, nem hiszem hogy vereség lenne a vége.