Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt nem tudtam, köszi az infót. Akkor a mi érintett szurkolóinknak is ugyanúgy jár a kritika. Ritka buta dolog ez szerintem, nem ettől leszünk több, mint egy klub...Messithebest írta: ↑2021.03.10. 16:53:49https://www.nemzetisport.hu/bajnokok_li ... eo-2810667
1 hónapja állítólag a mi szurkolóink is ugyanezt csinálták, csak visszakaptuk a kölcsönkenyeret.

https://www.youtube.com/watch?v=v_RgNLI1rYY
Ez is szépA PSG fan rented a room in the same hotel where Barça players are staying. In an attempt to disrupt their sleep, at around 5:00AM, he raised a fire-alarm in the hotel. He ended up in police custody for 5 hours. [RMC Sport]
Rajtunk kívül a PSG az amelyik rendelkezik eme különleges tehetséggel.
Basszus, kivettem hátulról és elfelejtettem visszatenni kp-ra!
Ha Busit behelyettesítjük hátul De Jonggal, akkor szerintem korrekt a felvázolt felállás. Ha nem lenne látszólag kötelező Pedrit szerepeltetni, akkor az ő helyére tenném be Busit, de a realitás talaján mozogva inkább Moriba helyén, aki bíztató, de még el tudok képzelni tőle 1-1 hibát a nagy színpadon. De nekem Busi nélkül is jó, annak ellenére, hogy szerintem a visszatérése óta sorra hozza a nagyon korrekt meccseket - én azon kevesek egyike vagyok, akik védik még. De elfogadnám a hiányát a csapatban, főleg, ha Puig, esetleg Moriba emiatt játszhatna.
A 3-4-3 tényleg jó átmenet lehetne a két felállás közt, viszont még sosem játszottuk.
Szerintem előbb állunk fel 4-3-3-ban, minthogy Koeman hátraküldje De Jong-ot.

-Jack Napier írta: ↑2021.03.09. 14:05:16Közben PSG megerősítette, hogy Neymar holnap sem játszik.
Ha tudunk kozmetikázni az eredményen és tegyük fel csak egy góllal vagy idegenbeli gól különbséggel esünk ki akkor szerintem jól is kijöhettünk a párharcból.
Elkerülünk egy újabb csúfos megaláztatást és akkor a nem esik vissza a csapat lélektanilag a szezon legfontosabb részére. Arról nem beszélve, hogy egy álomszerű hazai duplázáshoz jól fog jönni, hogy a brutál meccs dömpingben legalább a Bl-ben nem kell vitézkedni (amire amúgy sem lenne szerintem reális esély, még ha holnap valami csoda folytán tovább is jutnánk…)
Meg nem egy töketlen biztonsági kp-t feltenni megint, akik mind csak oldalpasszokra képesek. Ha már Puigot nem hajlandó (bár szerintem 19-re lapot húzni csak vele lehet most a keretből), még Moribát is kezdetném, mert kerül valamiféle remény a kp-s részlegünkbe, ami így kb olyan, hogy ha nem Messi akar támadást építeni, akkor lehet átpörgetni a következő mp-eket (nekem, mert felvételről nézem a meccseket), mert esélytelen a téma. Busi még hajlandó jó előrepasszt adni, pedig ő van leghátrébb, de ő is keveset, és ennyi. De Jong és Pedri is stabil védekező felfogású játékosok. Úgy szeretném, ha kreatívabbak lennénk ott, legalább érezné az ember a reményt, hogy " bármikor történhet valami..."