Barça a Bajnokok Ligájában
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Eddig simán lehetne 2 ide...
Jó lenne most már egy-két helyzetet bepasszolni.
Jó lenne most már egy-két helyzetet bepasszolni.
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Kapufa, majd Messi marad le.
Ennyi lehetőségből egyet màr be kellett volna tenni...:/
Tetszik amit látok, kár az odavágóért.
Ennyi lehetőségből egyet màr be kellett volna tenni...:/
Tetszik amit látok, kár az odavágóért.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fa.szért nem tudtunk így játszani az odavágón....
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Viszon Griezman nagyon jó mezőnymunkát végezvinszentvega írta: ↑2021.03.10. 21:22:46Megkapom hogy mindig Pedrit szidom... de ma ő messze maga alatt teljesít újfent
- Varatrix
- Director del Fútbol
De banyek, jól játszik az öreg...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- jarvis
- Jugador d'estrella
Nálam is kilóg sajnosvinszentvega írta: ↑2021.03.10. 21:22:46Megkapom hogy mindig Pedrit szidom... de ma ő messze maga alatt teljesít újfent
Kapufaaaaa!!!!!
- vinszentvega
- Capitá del Barça
Megkapom hogy mindig Pedrit szidom... de ma ő messze maga alatt teljesít újfent
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Már rég meccsben lennénk, ha ez a Dembele gyerek nem megint a Pool elleni helyzetkihasználását mutatná. Hihetetlenül irritáló tud lenni a dekoncentráltsága.
- csababarca
Ezt most szépen rátette, bravúr kellett Navastól.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lehet hogy a győzelem sem lesz meg, de a játék tetszik. Gyors, 5-10 méteres passzok, sok mozgás.
Így kéne mindig
Dembele legalább egyet lőhetett volna már....
Így kéne mindig
Dembele legalább egyet lőhetett volna már....
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- davi10
- Llegenda del Barça
Ezektől a Dembele lövésektől néha Vinicius Jr jut eszembe.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- csababarca
Ez mondjuk nagy helyzet volt bakker.
Eddig nem rossz amit csinálunk.
Eddig nem rossz amit csinálunk.
- Leon
- Director del Fútbol
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Ha a szünetig nem 2-0 ide, csoda fog kelleni
Griezzmant kezdeni, vagy egyáltalán valamikor is játszani hátrány a csapatnak. Trincao mellőzését az utóbbi időben én se értem. Szerintem Koeman őt is berakta a csak azért se játszatom játékosok közé mint szegény Puig-t.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Szerintem is inkább Dembi balon és Trincao jobbon. Szegény portugál tényleg a 3 zseniális meccse óta nem kapott esélyt, pedig elkezdett sok veszély lenni a játékában.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Griezmann? Rosszul kezdődik, de hajrá!