csababarca írta: ↑2021.03.11. 18:40:50
Van arról valami hivatalos infó, hogy eddig hány ember oltására való vakcina érkezett?
Minden nap nagy dirrel durral bejelentenek többszázezres adagokat, hogy jött, ehhez képest ma már csak azt merte mondani Gulyás, hogy húsvétig a 65éven felüliek be lesznek oltva.
Wtf kit oltottak eddig?
OV ugye 2-3 hete azt mondta hogy húsvétig az összes regisztráltat beoltják.
Ettől azért messze vagyunk jelenleg, még ha jól is állunk.
Csak nekem ezek a számok, mondások, realitás valahogy nem jön össze.
Előfordulhat, h Vitya hazudik?! Netán kamu statisztikát gyártanak? Lehet, h a bizniszt nézi a vakcinákban, mégsem az emberek életét? Nem és nem! Ő nem olyan
Másfél hét múlva kinyit pár tevékenységi körű butikot és azt kommunikálja majd, h megkezdtük a nyitást? Holott hátrébb tartunk majd, mint előtte, a szavazótábor meg tapsol...esküszöm, egyesek inkább vállalják, h tönkremennek, de akkor is úgy jó, ahogy a Fidesz csinálja
“Újraindítjuk a gazdagságot” - 13. havi nyugdíj, hitelfizetési moratórium, fiatalok adókedvezménye. Ez így hangzik el a rádióban, nagyon vicces. Mesélje el nekem valaki, hogy melyiktől fog újraindulni a gazdaság, ez mindhárom kizárólag poltikai döntés.
Az orvosok elmúlt 1 éves nyilatkozataiból pedig jól látszik, hogy fogalmuk nincs, h mi ez a vírus, kire, mikor veszélyes, hogyan hat rövid és hosszútávon a szervezetre. Sötétben tapogatóznak, ellentmondások sora az elmúlt 1 évben. Ha a mutáns vagy az x-edik hullám a 25-50 éveseket támadja, akkor nem őket kellene először oltani?! Akkor most ki a veszélyeztetett? Esetleg nem azt kéne oltani először, aki majd újraindítja a gazdaságot? Aki aktív, munkaképes és erős. Azt beoltjuk, aki vegetál 70-80 évesen, hogy még nem 1, hanem 3 évet vegetáljon? Mert az a magyar valóság, 99% vegetál, beteg és a halált várja. Biztosan őket kell először beoltani? Tényleg azt a sok betegséggel küzdő, munkanélküli, 30 éve alkoholista és cigifüggő, egészségtelenül élő 50 éves rokkantnyugdíjast kell beoltani és nem az én családomat, aki termeli az adót, amiből ezek élnek?
És az egészben a legszomorúbb, h jövőre nekem is ezekre kell szavaznom, mert csak rosszabb van náluk