2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Laportában szerintem benne van, hogy váratlan fordulat esetén is képes előhúzni egy új verziót és vélhetően, ahogy egyéb más esetekre is, több opciót tart tűzben. Azt egyelőre nem tudhatjuk, miért hátráltak ki mögüle, de ilyesmire, meg még sok egyébre, aki elnök szeretne lenni, fel kell készülnieVaratrix írta: ↑2021.03.17. 10:30:21Érdekes közjáték volt ez a pár nap. Izgalmas volt figyelni, hogy mennyire nem váltott ki reakciót senkiből, miközben úgy gondolom, hogy ha Font vagy Freixa alatt indult volna így az elnökség, akkor többen agonizáltak volna, hogy nem ezért kellett volna Laporta.
Reméljük Laporta rászolgál erre az óriási bizalomra, ami persze nem alaptalan.
Gyakorlatilag minden spanyol média lehozta. Megvan a megállapodás az Audax-al.vargazoli írta: ↑2021.03.16. 20:21:12Honnan az info?Barcaforever írta: ↑2021.03.16. 19:06:29Letette a pénzt, öröm boldogság, úgyhogy be is iktatják hivatalosan is.
Honnan az info?Barcaforever írta: ↑2021.03.16. 19:06:29Letette a pénzt, öröm boldogság, úgyhogy be is iktatják hivatalosan is.
Megjött az igazi isTitinho írta: ↑2021.03.09. 07:49:59Laporta első találkozása a kerettel:(paródia)
https://t.co/PgYqS2dK0g
Lenglet, Ansu Fati, Griezmann zseniális!![]()
![]()
![]()
De valahogy tényleg így képzeli el az ember, sokat nem téved ez a paródia sem.
Ja és üdv újra itt Joan papa!![]()
![]()
Ahogy nem minden fekete és fehér, így azt sem lehet mondani, hogy Rossel csak rossz dolgokat csinált volna. Ronaldinhot valóban nagyrészt neki köszönhetjük, de alelnökként ő is komoly szerepet vállalt a klub felvirágoztatásában. Nem hiába volt népszerű, és nem hiába lett elnök. Elnökként is voltak jó húzásai, igazolásai, de kijött az igazi személyisége, hogy semmi sem szent neki, megalomániás, és simán képes piszkos trükköket is bevetni a sikerért. Nem mondom, hogy Laporta egy szent, de kettejük közül mégis ő szerintem a szerethetőbb és vállalhatóbb ember.Alcantara írta: ↑2021.03.08. 18:51:21Sokszor leírtam már itt: Rosell hozta ide. Laporta Beckham vonalat favorizált. Rosell jó kapcsolati tőkével bírt a dél-amerikai vonalon, kizárólag neki volt köszönhető Ronaldinho. Laporta szignálta a szerződést, ennyi volt az övé ebből.sansz írta: ↑2021.03.08. 16:37:12Másik topicban többen azt mondták, hogy Laporta milyen jó, mert Ronaldinhot is neki köszönhetjük. Biztos így volt ez, ki emlékszik rá?
Én elsősorban Ronaldo(az igazi..) szurkoló vagyok, így abban az időben a Reallal elég jól képben voltam. Perez és Laporta is gondolkodott Ronaldinhon és Beckhamen is és MINDKETTŐ az angolt akarta (Perez imidzséhez egy szépfiú kellett..). A Real választott és lényegében a maradék volt Ronaldinho. Én legalábbis így emlékszem. Nagy, sunyi hóhányó Laporta (amúgy neki szurkoltam), de végül nem érdekel, legyen most is szerencséje.
Erre nem divat emlékezni már, hiszen Rosell és bandája stb...