Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A B-csapat meccseit is közvetítik. Néhány évvel ezelőtt azokat ingyen lehetett nézni, gyakran bele is néztem. Nem tudom, hogy mikor és miért lettek fizetősek. Sőt újabban a meccsösszefoglalókat sem tudom megnézni a hivatalos oldalon.
nekem van elofizetesem, de csak a baratsagos meccseket adja, a noi bajnokikat es noi BL-tPuyol05 írta: ↑2021.12.17. 15:34:45Üdv!
Van é valakinek esetleg Barca tv+ előfizetése, és mennyire elégedett a szolgáltatással?
Külföldön élek már közel 10 éve, és eddig az IPTV-t használtuk. Tök frankó, 100+ csatorna magyarul, filmek, sorozatok. Minden frankó. Erre kezdődött 1 éve kb, hogy kivették a szolgáltatásból Discovery ID-t, mert hogy sok panasz érkezett rá, hogy folyton akadozik. (ha akadozik, akkor ne nézze, de hagyják bent, mert van akit pl nem zavar...) na mindegy. 1 hónappal ezelőtt kivették a spíler 1 és 2t is a csomagból ugyan ezen indokok miatt. Wtf... sok volt a panasz. De mi a ************ anyjuknak kell kivenni. Akit zavar, az ne nézze bakker.
Komolyan mondom úgy érzem magam, mint a 2007,8,9es években, amikor még nem volt rendes kábeltévénk Magyarországon ( nem mindenki Pesten élt) és a neten kellett linkeket vadásznom, ami vagy ment vagy nem. 2021 van, lassan 2022.
Szóval akkor vissza az elejére. Milyen a tapasztalat a Barca tv+ szal? Ha minden megy szépen, akkor lesz@rom azt a 40 eurót 1 évre. Annyit megér, hogy ne idegeskedjek a linkek miatt.
Hát így elég nehéz segíteni.
Én gyerekkoromból még "A varázslatos iskolabusz" című mesére emlékszem, aranyos, meg jól megcsinált is szerintem, és mindenféle tudományos tényt is belecsempésznek. Rákerestem, sok fent van youtube-on is! Nem tudom, ilyesmire gondoltál-e. Korosztályról nem nyilatkoznék, lehet, hogy kisebbeknek való, de szerintem nem olyan gagyi.
A téma kötetlen.csababarca írta: ↑2021.12.07. 11:08:44milyen témakör?
zanza.tv ami elég jó, minden tantárgy és téma fel van dolgozva röviden.
youtube-n a tökéletlen történelem, ha töris téma.
milyen témakör?
Az már egyéni szoc. problem
Köszönöm szépen!
Ki kell számolni a kerületet először,ami 2x a sugár * pí. Mivel itt az átmérő van, így d*pí,azaz 188,4 cm lesz a kerület.
Ezt szervízbe mondták? Erre ne vegyél mérget, a korrózió csak most kezdődik, ha jutott fontos fém részekhez az alaplapon drágább lesz, egy tisztítást mindenképp javasolok, bill csere meg lutri, megúszható 5-10e forintból, igazából az a legkisebb gond sztm.
Gumis, kád vízbe beteszi, kis buborék majd mutatja magát....Barca_10 írta: ↑2021.02.12. 12:46:09egy éve vettem a kocsira 4 új gumit, a jobb első heti szinten ereszt 0.8-1 bar mennyiséget. lenne valakinek ötlete mi lehet a probléma? arra tippelek hogy nem megfelelő a felni légmentes zárása, meg lehet oldani valahogy vagy cseréljem le a felnit? csak a jobb elsőnél áll fenn ez a probléma.
Mindenféleképpen gumishoz el kell vinni, ott elmondani mik a panaszok. Anyum kocsiján is ez volt egyébként, ott egy minimális szög miatti lyuk volt a probléma, befoltozták, azóta príma.Barca_10 írta: ↑2021.02.12. 12:46:09egy éve vettem a kocsira 4 új gumit, a jobb első heti szinten ereszt 0.8-1 bar mennyiséget. lenne valakinek ötlete mi lehet a probléma? arra tippelek hogy nem megfelelő a felni légmentes zárása, meg lehet oldani valahogy vagy cseréljem le a felnit? csak a jobb elsőnél áll fenn ez a probléma.
nekem is volt hasonló.Barca_10 írta: ↑2021.02.12. 12:46:09egy éve vettem a kocsira 4 új gumit, a jobb első heti szinten ereszt 0.8-1 bar mennyiséget. lenne valakinek ötlete mi lehet a probléma? arra tippelek hogy nem megfelelő a felni légmentes zárása, meg lehet oldani valahogy vagy cseréljem le a felnit? csak a jobb elsőnél áll fenn ez a probléma.