Grat a csapatnak.
Végre előjött a nosztalgiafaktor belőlem.
Pár észrevétel a meccsel kapcsolatban, ami már előző meccseken is feltűnő volt:
1.: védekezésnél de Jong visszalép a védőfalba, és Mingueza lép fel a kp-ra védekezni. Labdakihozatalnál meg de Jong kapja a labdát, és hozza ki, mint anno Busi. Ilyenkor Mingueza visszalép. Busi marad a kp-n szigorúan.
2.: Griezman vissza lett véve egy box-to-box játékosnak, ami szerintem sokkal jobban fekszik neki. Talán még a görcs sincs benne, hogy neki kellene a gólokat termelnie. Sokkal kevesebb labdát is ad el, és a védekezésben is könnyebben be tud így segíteni. Sokkal hasznosabb játékos most így, de szerintem 120 milláért erre a szerepre kicsit drága.
3.: Messi is letámad, fut, küzd.
4.: Biztos vagyok benne, hogy a csapatnak az is jót tett, hogy lezárult a vezetőség körüli herce-hurca.
5.: Grat Koemannak, hogy felismerte végre, hogy kinek hol kell játszania. Hogy sikerült összeraknia a csapatot egységessé, harcossá, mentálisan is kirángatta őket a pöcegödörből. És nem utolsó sorban fizikálisan is végre bírják a meccseket.
6.: ELŐSZÖR ÉRZEM ÉVEK ÓTA, hogy most el tudjuk kapni a Realt. Végre érzem azt, hogy most megint kitömhetjük őket. Ősszel nem lepett meg a zakó, csak az bántott, hogy akkor egy gatyarossz Realtól kaptunk ki. Akik most sincsenek túl jó formában. Jó lenne visszavágni nekik az őszi meccsért.