Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt a húsvéti ajándék, 1-0NovaProspekt írta: ↑2021.04.04. 22:56:44Az Atlético úgy tűnik, kifingott, mint minden évben ilyenkor. Ki szerint leszünk bajnokok? Szerintem igen.![]()
Szerintem kezdeni fognak. Amúgy is nyomatja őket Koeman általában, most pedig egyfajta felkészülés is lesz ez a Klasszikusra. Abban már inkább bízom, hogy sikerül egy félidő alatt eldönteni a meccset, és akkor a második félidőre már nem kell kimenniük.davi10 írta: ↑2021.04.04. 10:11:29Eléggé összejött minden a Valladolid-nál, korona, sérülések, a SPORT 12 lehetséges hiányzóról ír. Persze ez elsülhet visszafelé is, felküldik a kicsiket, akik széthajtják magukat, de érdemes lenne 2x meggondolni, hogy kell-e nekünk Messi és De Jong a kezdőbe 4 sárgával a Real előtt...
Nem kell ahhoz sárgaveszély hogy elintézzék, lásd Mingueza kiállítása a semmire a válogatott meccsendavi10 írta: ↑2021.04.04. 10:11:29Eléggé összejött minden a Valladolid-nál, korona, sérülések, a SPORT 12 lehetséges hiányzóról ír. Persze ez elsülhet visszafelé is, felküldik a kicsiket, akik széthajtják magukat, de érdemes lenne 2x meggondolni, hogy kell-e nekünk Messi és De Jong a kezdőbe 4 sárgával a Real előtt...
Messi kezdeni fog, nem lenne jó egy kötelező győzelmet elszórakozni a klasszikus előtt. Meg hát ő most nem játszott a válogatottban sem,De Jong viszont padozhat szerintem, az ő posztján amúgy is jobban benne van a sárga.davi10 írta: ↑2021.04.04. 10:11:29Eléggé összejött minden a Valladolid-nál, korona, sérülések, a SPORT 12 lehetséges hiányzóról ír. Persze ez elsülhet visszafelé is, felküldik a kicsiket, akik széthajtják magukat, de érdemes lenne 2x meggondolni, hogy kell-e nekünk Messi és De Jong a kezdőbe 4 sárgával a Real előtt...
Nem látom még mindig a Barcelona gond nélküli kötelező győzelmeit Leo nélkül, de ezzel együtt is egyetértek. A Real ellen kötelező nyerni, ha bajnoki címre ácsingózunk.davi10 írta: ↑2021.04.04. 10:11:29Eléggé összejött minden a Valladolid-nál, korona, sérülések, a SPORT 12 lehetséges hiányzóról ír. Persze ez elsülhet visszafelé is, felküldik a kicsiket, akik széthajtják magukat, de érdemes lenne 2x meggondolni, hogy kell-e nekünk Messi és De Jong a kezdőbe 4 sárgával a Real előtt...
Nem igazán értem, hogy ennek mi a köze a VAR-hoz. Azért mert vannak sportszerűtlen dolgok, akkor pont nem kellene még rápakolni. Sok esetben jó, hogy van VAR , de rengeteg helyzet van, amikor kifejezetten káros. Ráadásul így is annyi téves ítélet születik, mint égen a csillag. Gondoljunk itt pl. a tizenegyesekre. Közel ugyanannyi kétes szituáció marad, amit rosszul ítélnek meg vagy következetlenek. És akkor várni kell 3-4 percet, amíg megy fent a diskurzus, utána pedig még a bíró visszanézi. Teljesen elveszti a hangulatát az egész foci. Vagy tegnap elkezdték VAR-ozni a gólt, mert vagy 2 perccel előtte Moriba kelt fel a földről és átesett rajta a védő.pep71 írta: ↑2021.03.22. 19:40:22Szerintem meg az nem való a futballba, ahogy egyre inkább teret nyer maga a sportszerűtlenség....Atalanta írta: ↑2021.03.22. 18:37:58Tisztelt pep71!
Amit Ön mond az már nem futball, hanem videojáték.
Futballban semmi helye a technikának, max a gólvonal technológia, ami még oké.
A foci egyszerűségében szép, igy szerette mindenki, nem szabad atechnikának és uj szabályoknak teret engedni.
Inkább nézzenek el egy lest, minthogy percekig ácsorogjanak a játékosok itéletre várva, nem lehet felhőtlenül örülni, vagy percek mulva döntést hozni és visszafujni valamit.
Szerintem meg az nem való a futballba, ahogy egyre inkább teret nyer maga a sportszerűtlenség. Ami alatt a sok színéskedést, reklamálást(pl. Alba ezért unszimpatikus, Ramos is mikor egy durva belépő után még ő mászik bele a bíró meg a másik játékos pofájába és még neki áll feljebb), időhúzást, alattomos viselkedést értem, aminek oka nyilván , hogy a győzelemért mindent meg kell tenni , mert annál több pénz lesz majd. Tehát a pénz már rég felülírja a sportszerűséget.Atalanta írta: ↑2021.03.22. 18:37:58Tisztelt pep71!
Amit Ön mond az már nem futball, hanem videojáték.
Futballban semmi helye a technikának, max a gólvonal technológia, ami még oké.
A foci egyszerűségében szép, igy szerette mindenki, nem szabad atechnikának és uj szabályoknak teret engedni.
Inkább nézzenek el egy lest, minthogy percekig ácsorogjanak a játékosok itéletre várva, nem lehet felhőtlenül örülni, vagy percek mulva döntést hozni és visszafujni valamit.
Azért elég nagy elvárás lenne egy partjelzőtől elvárni, hogy felvegye pl. Dembelé-vel a futóversenyt, amikor ő amellett, hogy játékvezető, rendes munkája is van, nem csak edzenie kell és valószínűleg 10+évvel idősebb is. A csapatból ez a legtöbbeknek(talán csak Araújonak) úgy sem megy, hogy egész életükben erre edzettek/edzenek. Lehetetlen minden pillanatban pont vonalban lenni, ezért van a VAR, amúgy a játékvezetők kb 98%-ban helyes döntést hoznak, a hibák pedig általában kiegyenlítődnek, de korántsem olyan könnyű dolguk, mint ahogy a TV-ből látszik. Előbb-utóbb amúgy a komolyabb bajnokságokban feleslegesek lesznek a partjelzők, minden ítéletet meg lehet hozni szinte másodperceken belül a VAR-on keresztül(egy kirúgással van, hogy elhúznak fél percet a kapusok..), sőt szerintem amúgy maga a fő játékvezető sem kéne, mert akkor nem lehetne rá nyomást helyezni,meg reklamálni mint pl. Ramos szokta, de amúgy is pl. egy BL döntő, óriási felelősség alapból, lehetne olyan is, hogy a VAR szobában lenne 3-4 játékvezető és a komolyabb szitukról együtt döntenének(tizenhatoson belüli kezezések, kiállítások, második sárga), nem egy emberre lenne tolva a felelősség és lehetnének jóval idősebb szakemberek is, pl. a jó öreg Collina, mert attól, hogy a pályán nem tud már úgy futkározni, az ítélőképessége még lehet teljesen jó.
Peter írta: ↑2021.03.22. 01:00:22Ajánlom figyelmedbe a szezonkezdetet, kb 12. fordulóig, majd onnan az összeállításokat, felállásokat, cseréket aztán lépegess az időben..... Senki sem mondta, hogy csettintésre megy1994barca írta: ↑2021.03.22. 00:44:44Azért te sem gondolod komolyan, hogy új edző ekkora klub körüli kakiban majd kb egyből a maximumot fogja kihozni a csapatból?! Ez a fejlődés igen is Koeman érdeme is! És igen (mint ahogyan ő maga is többszőr nyilatkozta) idő kell amíg látni lehet majd a fejlődést... kellett hozzá egy fél év...
Ajánlom figyelmedbe a szezonkezdetet, kb 12. fordulóig, majd onnan az összeállításokat, felállásokat, cseréket aztán lépegess az időben..... Senki sem mondta, hogy csettintésre megy1994barca írta: ↑2021.03.22. 00:44:44Azért te sem gondolod komolyan, hogy új edző ekkora klub körüli kakiban majd kb egyből a maximumot fogja kihozni a csapatból?! Ez a fejlődés igen is Koeman érdeme is! És igen (mint ahogyan ő maga is többszőr nyilatkozta) idő kell amíg látni lehet majd a fejlődést... kellett hozzá egy fél év...
Peter írta: ↑2021.03.21. 23:08:44Nem tudom, Te mire gondolsz pontosan amikor csapatot emlegetsz. Szerintem az állománnyal sosem volt baj, a keret adott volt a szezon elejétől. Nagy kritikus voltam én is, de Koeman töketlenségeiben, lassúságában, módszereiben, hozzáállásában, kvázi edzői tevékenységében láttam az okokat. Nem volt összhang a játékosok képessége és a játékrendszer között. Az idő és az események utólag is ezt bizonyítják. Túl sok forduló és idő veszett kárba. A mai szintre jóval előbb eljuthattunk volna és a BL búcsú forgatókönyve is más lett volna. Ezen már kár keseregni, a lényeg az, hogy legalább látszik, van ebben a csapatban olyan, amit ki lehet hozni....![]()