Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor rosszul emlékeztem.
PSG elleni visszavágó óta 343 megy, ezzel csaptuk a Socit is.csababarca írta: ↑2021.04.05. 20:49:03jah ok.
bár most nem értem miért variálunk, 352vel tetszetős focit nyomtunk, stabilak voltunk, ez a 343 megint ilyen "meh" megoldás, főleg Griezmannal.
jah ok.
Semeddig, egyszerűen nem fér be a kezdőbe ebben a 343-ban.
Lemaradtam, Araujo meddig dőlt ki?
Először legyünk túl a Valladolidon, és nemcsak a végeredmény a fontos. A két legfontosabb mezőnyjátékosunk veszélyben van pont a a Clásico előtt. De Jongot semmiképp sem lenne szabad játszatni. Így is az egyik legterheltebb játékosunk, a válogatott meccseket is végigtolta, egy kis pihenő sem ártana neki az eltiltásról nem is beszélve. Megnyugtató előnynél Messit is le lehetne kapni, de erre semmi esély sincs. Lehet, hogy nagyban fogja befolyásolni a Klasszikust az esti meccs is.Subinho írta: ↑2021.04.05. 08:10:49Basszus, az a Cadiz elleni döntetlen.... Ősszel sok rossz meccset játszottunk, de talán az A meccs, ahol jól játszottunk, bőven 3 pontot érdemeltünk, a Cadiz nulla volt, a végén meg egy béna 11-essel 1-1 lett. Az a legfájóbb, most átvehetnénk a vezetést a tabellán.
A 2 madridi meccs igazán értékmérő lesz, ha ott nyerünk, akkor nemcsak az élre kerülünk, de megmutatja a csapat erejét is, ha ott elbukunk, akkor marad a 3. hely és hogy még fejlődni kell. Most érzem a csapatban, hogy elkaphatjuk a 2 madridit!
Most lesz nagy a tét. Ha a Real nyerne ellenünk, megérzik a vérszagot. Ismerve őket, a LIGA legjobban motiválható csapataként behúzzák a bajnokságot.NovaProspekt írta: ↑2021.04.04. 22:56:44Az Atlético úgy tűnik, kifingott, mint minden évben ilyenkor. Ki szerint leszünk bajnokok? Szerintem igen.![]()
MatyiG írta: ↑2021.04.04. 23:00:41Szerintem a Real Sociedad.NovaProspekt írta: ↑2021.04.04. 22:56:44Az Atlético úgy tűnik, kifingott, mint minden évben ilyenkor. Ki szerint leszünk bajnokok? Szerintem igen.![]()
Szerintem a Real Sociedad.NovaProspekt írta: ↑2021.04.04. 22:56:44Az Atlético úgy tűnik, kifingott, mint minden évben ilyenkor. Ki szerint leszünk bajnokok? Szerintem igen.![]()