Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
kapkodás megy ebben is.visca el barca írta: ↑2021.03.26. 17:59:59Annak is marha sok ertelme, hogy engem mint tanart jovoheten beoltanak es apr 19en indul a suli.
A masodik oltast majus elejen megkapon es mire vege az iskola vedett is leszek. Fuck logic.
csababarca írta: ↑2021.03.26. 16:12:12OV mai kijelentése meg árulkodó, nem a társadalom nem pedagóguspárti, hanem ők tojnak az egészbe, nem véletlenek ezek a fizetések sem, a társadalom aljához tartozunk a kormány szerint is, ennyit érdemlünk, pont.
Ez jogos, vonjuk le következtetést a te környezetbőlLeon írta: ↑2021.03.26. 11:20:15
Vírus tagadó sosem voltam, mert van meg sok másik is. Egy eltúlzott felfújt baromságnak tartom továbbra is.
A környezetemben többen is elkapták, fiatal idős, gyerek, stb. Nem halt bele egyik sem. Akiket megviselt azok is aszonták kb annyira voltak rosszul mint más légúti betegségnél.
Igen, csak a kérdés az az, hogy valóban olyan brutális mennyiségű kórházi kerülésre szoruló covidos van, vagy egyszerűen a kórházak nem elég felszereltek/nincs elég személyzet stb.dévid villa írta: ↑2021.03.26. 12:41:17A fogorvost nem viccből rendelik be, hanem azért mert olyan sz*r a helyzet. Egyrészt a kormány késlekedése miatt, másrészt meg a Gődényék által meghülyítettek miatt, akik tojnak az egészre.
Ne szépítsük: tulajdonképpen Bergamo 2.0 lettünk.
Vírus tagadó sosem voltam, mert van meg sok másik is. Egy eltúlzott felfújt baromságnak tartom továbbra is.sansz írta: ↑2021.03.26. 07:13:59Nálunk xiaomi légtisztítók vannak, ár/érték arányban verhetetlen szerintem. Mondjuk így se mondanám olcsónak. Kb félévente kell szűrőt cserélni (van vagy három féle,lehet választani) és 12000 ft körül van de persze nem segít ezen,hogy a forint annyit ér már mint a használt wcpapír
Mi szeretjük őket, tényleg hatékonyak és okosak. Előbb szokták észrevenni a káros szagokat,mint az orrom. Egyszercsak hallom,hogy felpörög a venti és tíz másodperc múlva megérzem,hogy valaki cigivel ment el az ablak előtt. Elég hatékony is és az idősebb szerintem már kb 4 éves lehet és megállás nélkül megy éjjel-nappal. A párásítás funkció jó volna, bár szerintem még mindig sokkal olcsóbb mellé venni egy csak párásító gépet.
Másik téma: még hónapokkal ezelőtt sok vírustagadó vagy legalábbis "kényelmetlen a maszk, nem hordom és ez csak egy influenza" véleménnyel rendelkező írt ide. A véleményetek nem változott?
Én nem voltam vírustagadó, és az előírt járványügyi szabályokat is mindig betartottam. Ugyanakkor elismerem, hogy alábecsültem a vírust, és akkor változott jelentősen a véleményem, mikor láttam, hogy a környezetemben is egyre többen halnak bele, és a teljesen leterhelt egészségügyi ellátást. Itt már javul a helyzet, nálatok pedig ahogy látom, most van nagy baj:
jobb körülmények várnák a jégen,mint az átlag magyart az albérletbenNero. írta: ↑2021.03.24. 15:24:56https://youtu.be/UYyftqdCQsA
![]()
![]()
Egyébként bennem nincs irigység Berkire, mindig is tudtam hogy egy pojáca, de remélem tényleg leültetik 1-2 évre. Nagy a mellény, rá fér egy kis nevelés.
Az is érdekes hogy 3 éves ügyet most vettek elő. Gondolom valakivel összebalhézott a fidesznél aztán most megmutatják neki hogy a hatalommal nem érdemes szórakozni.
Szuper,jól hangzik igazából nagyon. Hely van,mert a nappaliba menne. Be is ruházunk jövő héten,addig még nézelődök kicsit..Atlantis írta: ↑2021.03.20. 13:25:17
Én most homeoffice miatt úgy használom, hogy munkaidőben a nappaliban van, ahol én is, estefele pedig a hálóban. Amúgy szerintem csak hálóban lenne, mert nekem az alvásnál okoztak problémát az allergiás tünetek leginkább, ezért ott akartam elsősorban jobb levegőt.
Vásárlás előtt kiszámoltam, azt hiszem havi 3-4ezer forintot adhat nekem hozzá a villanyszámlához, ha folyamatosan (0-24) megy rendesen. Viszont mivel folyamatosan méri a levegő minőségét és van benne automata funkció, így szerintem végül kevesebb lesz, mert sokszor csak "takarékon" megy.
Alap szinten teljesen csendes, simán még aludni is lehet mellette, de van éjszakai mód, az már tényleg alig hallatszik.
Ja igen, a méretet érdemes előre lecsekkolni, hogy hova tennéd. Ez a Pihilips például elég méretes jószág, szóval egy kisebb szobában nem biztos elférne normálisan.
Valóban, az embereknek az utóbbi években elképesztő szabadságtudatuk lett, politikai beállítottságtól függetlenül.
Én most homeoffice miatt úgy használom, hogy munkaidőben a nappaliban van, ahol én is, estefele pedig a hálóban. Amúgy szerintem csak hálóban lenne, mert nekem az alvásnál okoztak problémát az allergiás tünetek leginkább, ezért ott akartam elsősorban jobb levegőt.
Na ilyesmire gondoltam pont.Atlantis írta: ↑2021.03.20. 12:43:08
Én most vettem egy ilyet 1 hónapja:
Philips Series 2000i AC2729/51 kombinált levegőtisztító és párásító. (Nálam a levegő nagyon száraz a lakásban, plusz le is volt értékelve)
Nekem eddig nagyon bevált, érezhetően javult a levegő minősége a lakásban. Sokkal kevésbé vannak allergiás tüneteim mióta megvettem.
Ahogy nézegettem, a vásárlói értékelésekből elég jól ki lehet indulni a webáruházak oldalán. Keresel egy árkategóriát és összehasonlítod az értékeléseket, meg a termék adatait. Én azért a philipset válaszottam, mert pár drágább kicsit, viszont eddig minden termék amit tőlük vásároltam, maximálisan bevált, minőségi volt. Szóval számomra ők egy megbízható márka.
Amit érdemes vásárlás előtt még megnézned, az a cserélednő szűrők ára. Általában fél évente kell cserélni bennük, és nem mindegy, hogy fél évente 10 vagy 30 ezer forintodba fog fájni.