Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Perez egy k.bsz.tt diktátorfanbarca írta: ↑2021.04.19. 06:41:10Wow, megvan a hivatalos bejelentés a klubok részéről: AC Milan, Arsenal, Atlético Madrid, Chelsea, Barcelona, Inter Milan, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid és Tottenham Hotspur.
Rajtuk kívül még lesz 3 alapító tag, a 15 mellé pedig évente bekerülhet 5-5 csapat az előző szezon teljesítménye alapján.
A nemzeti bajnokságokban továbbra is játszanának, de nem lenne több BL nekik. A Szuperliga elnöke Florentino Perez.
Ezt te sem gondoltad komolyan. Ezért semmit nem fizetnének.brownieheaven írta: ↑2021.04.19. 10:08:53Roppant egyszerű a képlet: Tartjuk magunkat a magállapodáshoz, és benevezzük a Juvenil A-t a szuperligába, a fiatalok a legjobbak ellen edződnek, a klub megkapja a lóvét, a felnőttek pedig maradnak szépen az uefában. Erősödik az utánpótlás, van pénz igazolásokra, gyengébb ellenfelek a BL-ben, és rögtön a siker útján találjuk magunkat ismét.
nézettsége lehet meglenne, de hogy presztízse nem maradna az is valószínű.davi10 írta: ↑2021.04.19. 09:37:48
A BL-lel még talán egyetértek, de a vb-t így is baromi sokan néznék.
Szerintem ha 2016-ban végigmentél volna a nagykörúton az ünneplő tömegbe, a 90% 1 db magyar játékost nem tudott volna mondani. Najó talán Dzsudzsákot vagy Gerát. Maximum a nyugat-európai országokban lenne kisebb a nézettség szerintem, a kisebb országok, meg a dél-amerikaiak ugyanúgy néznék.
Jaj, ez erős volt.
A BL-lel még talán egyetértek, de a vb-t így is baromi sokan néznék.csababarca írta: ↑2021.04.19. 09:02:56
Szerintem most inkább a játékosok és csapatok vannak pozícióban.
teszem azt, kit érdekelne egy topcsapatok nélküli bl, vagy topjátékosok nélküli VB?
Szerintem most inkább a játékosok és csapatok vannak pozícióban.
Szerintem ez soha nem szűnik meg, mivel nem a fociból fakad. A fejekből nem törlik ki.
Azért szerintem itt jóval árnyaltabbak a szerepek, és a FIFA meg az UEFA egy szemmel nem jobbak mint a klubbok vezetői. A pénzről szól ezeknél a szervezeteknél is minden, nyilván félnek, hogy a hatáskörükből kikerülnek a legzsírosabb klubbok.grgly50 írta: ↑2021.04.18. 19:46:56SZUPERLIGA
Most olvasom a bejegyzést: REAGÁLT AZ UEFA: KIZÁRJA A SZUPERLIGÁHOZ CSATLAKOZÓ KLUBOKAT.
Nem tudom, kinek mi a véleménye, de engem elszomorít az a tény, hogy már eddig is nem a sport, hanem a gátlástalan pénzügyi világ a meghatározó a labdarúgásban is. És az éheseknek ez sem elég. Még nagyobb befektetés, még nagyobb haszon reményében teszik teljesen tönkre ezt a közkedvelt sportot. A játékosok, szinte mint gladiátorok hajszolják túl magukat az anyagi javakért, s ennek nem hogy gátat szabnának, hanem egy bizonyos csoport tovább zsigereli őket.
A FIFA és az UEFA megpróbál szembe helyezkedni ezen törekvésekkel, amit én is támogatok, de félem, hogy a "disznófejű nagy úr" bedarálja őket.
Nektek mi a véleményetek?
https://index.hu/sport/futball/2021/04/ ... tottenham/