A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Marcelinonak két hét alatt jobb csapatot sikerült csinálnia mint Koemannak a döntőig, ezt láttuk, de azóta változhatott a helyzetdavi10 írta: ↑2021.04.05. 09:40:24brownieheaven írta: ↑2021.04.05. 09:06:31Valóban elég béna dolog volt Koemantól, hogy nem juttatta el a tavalyi király kupa döntőbe a Setién által irányított csapatot.![]()
Marcelino-nak sikerült a tavalyi Bilbao-t döntőbe juttatnia, nem olyan nagy feladat ez...
Marcelino > Koeman...
De hogy Cseri kérdésére válaszoljak:
Mindkettő. Mind a két csapat ott van a döntőben. Akár a kupáról, akár a szuperkupáról kérdezel, mindkettő csapat ott van/volt a döntőben
Jó lenne elkenni őket, sokan emlegetitek a Cadiz elleni meccset, nekem még mindig a Szuperkupa-döntő a legnagyobb tüske, jó lenne revansot venni. A Bilbao a legutóbbi 4 tétmeccsén nyeretlen, remélem kitart a világverő forma a kupadöntőig.
brownieheaven írta: ↑2021.04.05. 09:06:31Valóban elég béna dolog volt Koemantól, hogy nem juttatta el a tavalyi király kupa döntőbe a Setién által irányított csapatot.

Ugye?brownieheaven írta: ↑2021.04.05. 09:06:31Valóban elég béna dolog volt Koemantól, hogy nem juttatta el a tavalyi király kupa döntőbe a Setién által irányított csapatot.
Valóban elég béna dolog volt Koemantól, hogy nem juttatta el a tavalyi király kupa döntőbe a Setién által irányított csapatot.
Ööö, melyikük is döntőzött?

Nem a becenevvel van baj, lásd Ini vagy Busi, hanem a degradalo, lenéző "becenevvel". Főleg ha vki minden hszben csak úgy tudja leírni az illető nevét.fanbarca írta: ↑2021.03.04. 06:08:41Adja Isten, hogy ez a forma és a felállás működőképessége kitartson. Kell a sikerélmény a csapatnak, így lehet ebből még valami.![]()
Szerintem amúgy túlzó, hogy az ilyesmiért tiltás járjon. Ez vicces, egyáltalán nem becsmérlő. Az, hogy valamelyik adminnak személyesen nem tetszik, még nem elég ahhoz szerintem, hogy általános szabály legyen belőle.
Szerintem amúgy túlzó, hogy az ilyesmiért tiltás járjon. Ez vicces, egyáltalán nem becsmérlő. Az, hogy valamelyik adminnak személyesen nem tetszik, még nem elég ahhoz szerintem, hogy általános szabály legyen belőle.