Bajnoki Mérkőzések
Ezért sárga?
Akkor Kroos miért nem kapott az utánrúgásért?
Akkor Kroos miért nem kapott az utánrúgásért?
Sokat lendítene a játèkunkon,ha egymásnak passzolnának a srácok 

- vinszentvega
- Capitá del Barça
Pedri nagyot megy ma is... Ja nem ide... ehh
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
A gól óta nagyon nyomunk. Benne van a gól a játékunkban, viszont a Real kontrák is jöhetnek...
De jó meccs eddig, lesznek még izgalmak.
De jó meccs eddig, lesznek még izgalmak.
Araujo gólja volt. kocogott benzema mellett.
- Leon
- Director del Fútbol
Lőjünk valahogy egyet és bekkeljünk a végéig ahogy egy jó kiscsapathoz illik 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Súlytalanok vagyunk a kp-n, Alba meg úgy elbóklászott megint ahogy szokott.
Jól tömörülnek egyébként.
Gyönyörű gól volt egyébként.
Gondolom ha nem nyerünk, akkor azok akik nagy mellénnyel mondták hogy gyenge a real, simázzuk, azok majd jönnek azzal, hogy hát igazából nem lehetett elvárás, épülgetünk, blabla.
Inkább fordítsuk meg valahogy.
Jól tömörülnek egyébként.
Gyönyörű gól volt egyébként.
Gondolom ha nem nyerünk, akkor azok akik nagy mellénnyel mondták hogy gyenge a real, simázzuk, azok majd jönnek azzal, hogy hát igazából nem lehetett elvárás, épülgetünk, blabla.
Inkább fordítsuk meg valahogy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Le a kalappal Karim elott,extra.
De Valverde is szepen beindult.
De Valverde is szepen beindult.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
- visca el barca
- Presidente del Barça
Szimpatikus, hajtos kis csapatunk van, de komolyabb celokra alkalmatlan.
A real siman szet fog minket kontrazni ez mar most latszik, remelem azert nem vernek minket agyon.
A real siman szet fog minket kontrazni ez mar most latszik, remelem azert nem vernek minket agyon.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Innen nehéz lesz megfordítani. Benzama pedig élete formájában van, pedig volt idő, amikor borzalmasan mentek neki a befejezések.
- Leon
- Director del Fútbol
Jó kezdés... 

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Alba minek kolbászolt el a posztjáról?
Csak a győzelem az elfogadható eredmény.
Ha győzünk, 5 ponttal megyünk előttük.
Ha győzünk, 5 ponttal megyünk előttük.
- Leon
- Director del Fútbol
Én is azt hittem, hogy kierőszakoskodja magának Mr Shakira.

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
A túloldalt Courtois, Vázquez, Éder, Nacho, Mendy, CKM, Valverde, Benz, Vini a felállás. Viszont ha a padjukra ránézünk, az nagyon rövid. Ha fog ez számítani bármit is, a bevethető cserék terén sokkal jobban állunk.
- visca el barca
- Presidente del Barça
Jelen helyzetben a legjobb kezdo. sokkal stabilabb ez a 352 mint a griezmann verzios 343. Az a pali amugyis netto emberhatrany.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- davi10
- Llegenda del Barça
Király!
Azért kicsit féltem, hogy Pique-t berakja a kezdőbe, gondolom nem vagyok egyedül
Azért kicsit féltem, hogy Pique-t berakja a kezdőbe, gondolom nem vagyok egyedül

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Erről beszéltem, nem is értem ki gondolta komolyan, hogy majd két kp-val nekimegyünk a meccsnek.
Ennél jobbat ma nem tudunk feltenni, hajrá!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ter Stegen; Mingueza, Araujo, Lenglet; Dest, Busquets, De Jong, Pedri, Jordi Alba; Messi, Dembélé

Vizsga, méltó ellenféllel.
Olyan meccset szeretnék látni, amit nem befolyásol egyik oldalról sem döntően hatalmas egyéni hiba vagy felelőtlenség (piros lap).
Erre ma nem igaz, hogy egy meccs lesz a sok közül. Ez egy erőfelmérő meccs lesz.
Április közepe van, 30. forduló, ideális, nyugodt időpont.
Laporta valódi gondolataira kiváncsi lennék, saját projektjét, amit ő tervez, azt vajon mennyiben befolyásolja a ma este?
Olyan meccset szeretnék látni, amit nem befolyásol egyik oldalról sem döntően hatalmas egyéni hiba vagy felelőtlenség (piros lap).
Erre ma nem igaz, hogy egy meccs lesz a sok közül. Ez egy erőfelmérő meccs lesz.
Április közepe van, 30. forduló, ideális, nyugodt időpont.
Laporta valódi gondolataira kiváncsi lennék, saját projektjét, amit ő tervez, azt vajon mennyiben befolyásolja a ma este?
Nagyon borúlátó vagy.visca el barca írta: ↑2021.04.10. 14:52:10A semmire nem hasznalhato griezmann kimaradhatna (nem fog) es lehetne 352, de nem ez lesz. piquere semmi szukseg, araujo sztem még nem 100as igy tuti hogy a
ts mingueza de jong lenglet dest pedri busi alba dembele messi griez kezdo 11 lesz.
Ha messi ihletett formaban lesz behuzzuk, ha nem akkor sima vereseg. Sztem még az is benne van a pakliban, hogy siman kikapunk 3-0ra.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- visca el barca
- Presidente del Barça
A semmire nem hasznalhato griezmann kimaradhatna (nem fog) es lehetne 352, de nem ez lesz. piquere semmi szukseg, araujo sztem még nem 100as igy tuti hogy a
ts mingueza de jong lenglet dest pedri busi alba dembele messi griez kezdo 11 lesz.
Ha messi ihletett formaban lesz behuzzuk, ha nem akkor sima vereseg. Sztem még az is benne van a pakliban, hogy siman kikapunk 3-0ra.

van néhány dolog ami nekem szemet szúr
-a Vinicius-Mandy kettős ha még oda lépeget Benzema is nagyon veszélyes. sokan lebecsülik itt a villámléptű csupaszív Viniciust, szerintem pedig egyre jobb lesz.
-az egyetlen gyengébbnek nevezhető részük a védelem, de Modric és Casemíró ott lesznek ha kell.
- a Modric-Kroos-Casemíró trió az egyik legjobb a világon.
- nem kontráznak ugyan annyit mint CR7 idejében de a tértölelő átadásokban piszok jók.
- a hiányzóik komoly erőt képviselnek ez egy vitathatatlan előny számunkra.
nálunk:
a védelem mindkét szélen nagy nyomás alatt lesz, sok múlik Alba és Dest fegyelmezettségén, a visszazárásokon.
-Messi!!?? ez így néz ki sajna. ha jó napot fog ki és/vagy motivált lesz jók lehetünk. a baljós talán az, ha égett a ház bármikor is Messi (is) gyorsan ellobbant.
Dembi? bejöhet, vagy nem, a sansza meglesz.
amitől hidegrázást kapnék: ha Braithwait pályára kerül.... akkor már gáz van.
a tippem? x.
-a Vinicius-Mandy kettős ha még oda lépeget Benzema is nagyon veszélyes. sokan lebecsülik itt a villámléptű csupaszív Viniciust, szerintem pedig egyre jobb lesz.
-az egyetlen gyengébbnek nevezhető részük a védelem, de Modric és Casemíró ott lesznek ha kell.
- a Modric-Kroos-Casemíró trió az egyik legjobb a világon.
- nem kontráznak ugyan annyit mint CR7 idejében de a tértölelő átadásokban piszok jók.
- a hiányzóik komoly erőt képviselnek ez egy vitathatatlan előny számunkra.
nálunk:
a védelem mindkét szélen nagy nyomás alatt lesz, sok múlik Alba és Dest fegyelmezettségén, a visszazárásokon.
-Messi!!?? ez így néz ki sajna. ha jó napot fog ki és/vagy motivált lesz jók lehetünk. a baljós talán az, ha égett a ház bármikor is Messi (is) gyorsan ellobbant.
Dembi? bejöhet, vagy nem, a sansza meglesz.
amitől hidegrázást kapnék: ha Braithwait pályára kerül.... akkor már gáz van.
a tippem? x.