De miért kell mindig emlegetni, hogy mi volt 5-10 éve? Azok az idők nemcsak a közelmúltban, de a klub több mint 100 éves történelmében is kiemelkedő volt. A 2000-es évek elején pl. voltak rosszabbak játékosok is, mint most. Vagy van aki azt hitte, hogy egyfolytában újabb és újabb korszakos csapatunk lesz?eimenis1212 írta: ↑2021.04.10. 21:37:54Ebbol a barca kezdocsapatbol max. 1-2 ferne be az 5-10 evvel ezelotti csapatba. Igazsag szerint fele a kispadra sem ulhetne oda. 1-2 eve nem nezek barca meccseket csak ritkan, de ez piszok szanalmas. Egy olyan gyenge real ellen ahol benzema az istencsaszar. Istenem...
Bajnoki Mérkőzések
Szégyen gyalázat, hogy még kapura sem rúgtunk
- szbsz
- Jugador d'estrella
Na azt én is, és azt is, hogy nyáron ingyen odaadjuk valami rászoruló kiscsapatnak.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
2016 újratöltve... A szezon legfontosabb szakaszában elhitetjük a Real B csapatával hogy mekkora királyok, jól elvernek minket aztán eztz önbizalmat a Bl-be is átviszik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2021.04.10. 21:43:31-kor.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Utóbbi 4-5 évben csak jó leckéket kapunk, mégse tanulunk szinte semmiből.
Nagy volt a mellény megint, ez az igazság, játékosok fejében is, itt a fórumon is.
Köpködünk a realra, hogy gyengék, és momentumunk nincs ellenük, lefociznak.
Akkor mi mik vagyunk?
Szánalmas produkció, közünk nincs semmihez, a játék minden elemében klasszisokkal jobbak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
Soha nem is volt szint egyik sem. Barca b kategoria mindketto.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

bazze, ez a karaterúgás sem sárga lap?
ááá, a szatyros bírónál ez nem tizi. Csak ha Benzemát rúgják fel
Ez hamarabb lefőtt mint gondoltam volna. Egyáltalán nem meglepő, de azért kicsit fáj, hogy ennyire szarok vagyunk hozzájuk képest. Osztálykülönbség van kár ezen vitatkozni. Mindegy, így is többet kaptam ebben a szezonban mint amire számítottam.
A jövőre nézve viszont jó lecke lehet. Pl. ma azért megmutatkozik, hogy Pedir MÉG kevés erre a szintre, Mingueza pedig valószínűleg mindig is az lesz. Vinicius simán megeszi.
-
- Jugador d'estrella
Ebbol a barca kezdocsapatbol max. 1-2 ferne be az 5-10 evvel ezelotti csapatba. Igazsag szerint fele a kispadra sem ulhetne oda. 1-2 eve nem nezek barca meccseket csak ritkan, de ez piszok szanalmas. Egy olyan gyenge real ellen ahol benzema az istencsaszar. Istenem...
-
- Capitá del Barça
Fejben nagyon szétestek a srácok az első gól óta.
Most a kontránál is elképesztő volt látni, hogy egészen a labda kibikázásáig nem ért vissza a középpályáról senki Pedrin kívül... mindenki csak kocogott vissza, hogy "ha gól hát gól". Nagyon kellene a félidei szünet...
Most a kontránál is elképesztő volt látni, hogy egészen a labda kibikázásáig nem ért vissza a középpályáról senki Pedrin kívül... mindenki csak kocogott vissza, hogy "ha gól hát gól". Nagyon kellene a félidei szünet...
Dembele full fogyatékos szegény.. Egy guruló labdàt nem tud kapuval szemben eltalàlni... A màsik oldalon meg Vini [auto_cenzúra] minket.. 

Hattrick: Tatabánya City
Ez most Koeman hibája. Megint az van, hogy a Real tökéletesen azt játssza, amit kell ellenünk támadásban és védekezésben is, nekünk meg rendszer szinten fogalmunk sincs, mi legyen. A legnagyobb baj, hogy játékos vs játékos szinten is kevesek vagyunk, főleg hátul, de elől is.
Én nem voltam elszállva, de bíztam a csapatban, hogy oda teszik magukat.
De ez eddig nulla. Lassú, biztonsági játék, a Real meg simán lekontráz minket, a szokásos agyig feltolt védekezéssel.
Amivel nem lenne gond, ha legalább helyzeteink lennének.
De semmi nincs, még egy árva kapura lövésünk sem volt, csak két beadás, amiben volt veszély.
De ez eddig nulla. Lassú, biztonsági játék, a Real meg simán lekontráz minket, a szokásos agyig feltolt védekezéssel.
Amivel nem lenne gond, ha legalább helyzeteink lennének.
De semmi nincs, még egy árva kapura lövésünk sem volt, csak két beadás, amiben volt veszély.
- Leon
- Director del Fútbol
Mi lesz itt a vége? 5-0 6-0?
Mi lenne ha mondjuk lenne Ramos meg még náluk lenne Ronaldo? 8-0? 10-0?
Mi lenne ha mondjuk lenne Ramos meg még náluk lenne Ronaldo? 8-0? 10-0?
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Mire jó ez a Dembelé gyerek, Kiskokó is képes erre ..
- szbsz
- Jugador d'estrella
Védelmünk ismét toppon, kb. csak az nem megy át rajta aki nem akar.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szbsz 2021.04.10. 21:36:45-kor.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- Subinho
- Director del Fútbol
Nyoma sincs a Sevilla vagy a Soci elleni formának, hozzuk a múlt heti gyenge, szenvedő játékot. Ha szerencsést van, sikerül begyötörni egyet, ha így folytatjuk, kapunk még....
Szünetbe bele kell nyúlni a csapatba Koemannak, mert így csúnya vége lesz
Szünetbe bele kell nyúlni a csapatba Koemannak, mert így csúnya vége lesz
Igen, ez történik amikor nem az Eibar vagy a Mallorca az ellenfél.
Észnél kell lenni, mert ennek nagyon csúnya vége lehet.
Észnél kell lenni, mert ennek nagyon csúnya vége lehet.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Darabokra szednek minket! Sokkal taktikusabban és jobban játszanak nálunk! Csatáraiknak vannak területeik, szétfutnak minket! Kamikaze focit játszunk.