Messi nyakába varrni a vereséget... nem biztos, hogy kéne. Az egész csapat súlytalan volt.
Azt adom, hogy Messi bármennyire hajt, küzd és gólokat is lő a meccseken, de már régóta nem az, ami volt. Sokszor vezeti bele a labdát a játékosokba, nincsenek azok a gyors ütemváltásai, labdavezetései, cselei, stb. DE ez nem a tegnapi meccsen jött elő, ez már így van egy ideje, mégis, a legveszélyesebb játékosunk még így is. Miért? Mert Dembelé suta, tud futni, meg néha jól eltalálja a labdát, de kb. egy átlagos középszint. Griezman detto, súlytalan a pályán, kb. Mioribával többet érünk, mint vele, pedig nem is ugyanaz a poszt. Asszem Messit ekézni majd akkor lehet, ha a többi támadó felér erre a "gyenge" szintjére.
Remélem nyáron elviszi a MU Dembelét, illetve Griezmant is sikerül valahova elsózni és a helyükre olyan játékosokat igazolni, akik nem a lelátóra bombázzák a labdát, hazaadják a kapusnak, vagy földberúgnak helyzetben.
Jelenleg kb. egy csapatnyi felesleges játékos van, ki is állhatnánk velük.

Neto - Umtiti, Lenglet, Piqué - Firpo, Pjanic, Roberto, Trincao - Dembelé, Griezman, Braitwaith
És persze még ott van a sérült Coutinho is, akit nem ekéznék, mert amikor játszott, nem volt rossza, aztán azóta sérült, így nem tudom mi lesz vele, illetve én Busquetstől sem vagyok elájulva, így a fenti sorban kicserélhetjük simán Robertoval. Ez egy olasz középcsapat szintje.
Egy Fiorentinát vagy egy Genovát simán el tudnék így képzelni, ott vannak ilyen játékosok, mint Callejon, Caceres, Borja Valejo, Strootman, Behrami, Zapata.... kb. ez a szint a felsorolt 11, vagy némelyik még ez sem.