Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
persze van ellenpélda. de a real ezt pont jól tudja csinálni.
Kíméletlennek kell lenned azt írtam. Magyarán nem fér bele, hogy minden 5. helyzetedet rúgod be, ha egyáltalán berúgod.
Miert ki ellen eleg ha jol jatszol,de nem rugod be a helyzeteid?csababarca írta: ↑2021.04.14. 22:04:33
jó most ebbe belekezdhetünk, liverpoolnál is van hiányzó, itt a meccs képére vonatkozik a szerencse kifejezés.
nekünk ennyi helyzetük volt kb az egész meccsen, és berúgtak 4et. Itt meg kilövik a stadionból 10 méterről a labdákat.
na mindegy, én ezért mondom, a real ellen nem elég jól játszani, kíméletlennek kell lenni a kapu előtt, különben kikapsz/kiesel.
lehet itt flikkflakkozni, meg eldurranni egy körömpasszra ugye, de mit sem ér, ha a kapu elé nem érsz, vagy ha mégis, akkor kihagyod.
ezt mi tudjuk a legjobban.
jó most ebbe belekezdhetünk, liverpoolnál is van hiányzó, itt a meccs képére vonatkozik a szerencse kifejezés.miro. írta: ↑2021.04.14. 21:59:17Akkora szerencse,hogy se ramos se varane se carvajal,de legalabb lucas is leserult es a vedekezokozeppalyas jatszik jobbhatvedet,aki ugy volt meg tegnap hogy nem jatszik,csak beinjekcioztak a meccsre.
A cserek kozott meg 5 castillas van.
Osszealltak a csillagok megint.
Akkora szerencse,hogy se ramos se varane se carvajal,de legalabb lucas is leserult es a vedekezokozeppalyas jatszik jobbhatvedet,aki ugy volt meg tegnap hogy nem jatszik,csak beinjekcioztak a meccsre.hau30 írta: ↑2021.04.14. 21:55:22Azt mondják, hogy jó csapatnak van szerencséje. Hát a Real a világlegjobb csapata ezen az alapon. Persze irigy vagyok, hogy nálunk miért nem úgy gurultak a labdák, vagyis miért nem rontottak ennyi ziccert az ellenfelek mikor kellett volna. Ez van! Simán lehozzák majd. 60. percig lezárják ezt a meccset.
Messi nélkül nem megy neki.
Ez a Mané, Salah, Firmino hármas olyan volt 1-2 éve, mint nálunk az MSN volt. 2016-ban mi is látványosan kipukkadtunk a szezon végére. Előtte pár hónappal meg kb. azt mondta mindenki, ki fogja tudni ezt a támadó hármast megállítani?
Teljesen jól kifejtetted hogy posztja nem lenne neki se. Így van. A mondandó nem Di Maria-ra hanem a játékunkra vonatkozó részéhez hasonlót fogalmaztam meg Messi csoportjában én is.csababarca írta: ↑2021.04.14. 17:29:23AMikor ilyen Di Maria féle futóemberekre gondolunk, azt is illik megjegyezni, hogy nálunk fele annyi területe nem lenne ezekre, köszönhetően a zseniális tömörödjünk Messi és Busquets köré taktikának.
Dembelé se hozza azt, ami benne lenne, de pl Mané, Coman, Dougles Costa (most csak írok még hasonló profilt) se mutatna feleannyit sem, mint aktuális csapataikban.
Szemléletváltás kellene először is, a focink felett eljárt az idő. Lehetne eredményes még mindig, ha technikailag és tudásban is extra emberek lennének a kp-n, meg elől lenne 3 tényleg mozgékony, labdaügyes emberke.
Na most ezek hiányoznak, ezért van a kézilabdázás a kapu előtt.
Egyébként tegnap a BM is hasonlóan szenvedett a betömörülő Párizsiakkal, mi pl sokkal nagyobb erőfeszítésre késztettük őket Párizsban, mint tegnap a Bayern. (igaz, hiányzott nagyon Lewa, meg Gnabry is nekik, illetve Goretzka)
A lényeg, hogy Di Maria nekem is szimpatikus, de az LE féle csapatban jobban el tudtam volna képzelni anno, mint most. Szerintem gyengélkedne ő is ebben a "rendszerben", ugyanúgy mint ahogy a 100plusszos játékosaink teszik.
Megint azt tudom mondani, hogy nagyon a pillanatnyi benyomás alapján ítéltek.Barca_10 írta: ↑2021.04.14. 16:45:31Di Maria bizonyította hogy 50 millióért jobb vásár lett volna mint barto papa megalomán cou-dembele-gríz pakkja. nagy munkabírású az argentin, nem is igazán sérülékeny-nem rosszabb mint dembele vagy cou-tudásban is kb megegyeznek, és agya is van.
Nem sírok utána és őt sem tartom Barcelona szintnek, de utólag kijelenthető hogy jobban jártunk volna vele mint az említett pénznyelőkkel.
Hozzátenném még hogy Gríz hozzáállása példamutató még ha nem is ez a szint.