Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
a refrénnél nekem bejön a hangja.
Te jó ég, én imádom a metált de ezek nekem túl keményeksoadroli írta: ↑2021.04.19. 19:37:52ínyenceknek pár finomság
Brand of Sacrifice - Animal
Shadow Of Intent - Malediction
a deathcore nem a szívem csücske, de ez a 2 zseni
Orbit Culture - Rebirth
3:34-től epic, ha nem leszek lusta, megcsinálom csengőhangnak
Beartooth - Devastation
+1 lájtosabb
Falling In Reverse - Fuck You And All Your Friends
Velük már kampányoltam A 2. albumuk környékén találtam rájuk, akkoriban rohadt sokat hallgattam őket. Az utolsó albumuk annyira nem jött át, de az első 2 album meg a bemutatkozó EP még mindig előkerül, azok baromi jó anyagok, ez is egész ígéretes így eddig. Amúgy kb. szólóprojekt, mindent az énekes ír és vesz fel.
Nekem eléggé bejött, talán egy fokkal rádióbarátabb, mint az előző, de ez még nem baj. Még egy Justin Bieber-cover is belefért, az is jól sikerült szerintem, bár ha nem üvöltene párat Head, akkor lehet, hogy kicsit túl nyál lett volna mársoadroli írta: ↑2021.03.13. 19:45:49na jó lett?davi10 írta: ↑2021.02.13. 09:46:58Love and Death - The Hunter ft. Keith Wallen
Tegnap kijött a teljes album, még nem volt időm lepörgetni, de nagyon ígéretesnek tűnik.
hoztam neked egy bandát, én egyből beléjük szerettem
Orbit Culture - Saw
Orbit Culture - Mute The Silent
Orbit Culture - Open Eye
Orbit Culture - North Star Of Nija
Orbit Culture - Nensha
igazából az összes számukat belinkelhetném, nincs nekik rossz. az énekesnek tisztára Hetfield-es hangja van amikor énekel. kicsit felturbózott Metallica
nagy jövőt jósolok nekik. ja amúgy svédek
na jó lett?davi10 írta: ↑2021.02.13. 09:46:58Love and Death - The Hunter ft. Keith Wallen
Tegnap kijött a teljes album, még nem volt időm lepörgetni, de nagyon ígéretesnek tűnik.
Ú ezzel találkoztam nemrég, semmi extra de valahogy mégis [auto_cenzúra] kis szám.davi10 írta: ↑2021.01.11. 18:14:33Amit kifelejtettem a listáról az ez:
Love and Death - Down
Nekik is jön ki új albumuk idén, az Ő első albumukat is ronggyá hallgattam annak idején. Aki nem tudná a KoRn gitárosának másik bandájáról van szó.