Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pár helyen épp ez történik. Juventus, United esetében már jönnek róla a hírek.csababarca írta: ↑2021.04.20. 21:45:15Mondjuk miért kéne lemondani?
Elszenvedett egy presztízsveszteséget, de ebben nincs több.
Akkor lemondhat a másik 11 csapat elnöke is gyorsan, ők is belementek ebbe.
Igen külföldön ez normális, csak a mi politikai meg sportszakmai elitünk más, itt ha valaki hibázik akkor utána évekig nem nyilatkozik.csababarca írta: ↑2021.04.20. 21:45:15Mondjuk miért kéne lemondani?
Szerintem sem kellene, csak láttam hogy a Juve elnöke inkább lelépett.csababarca írta: ↑2021.04.20. 21:45:15Mondjuk miért kéne lemondani?
Mondjuk miért kéne lemondani?
Nekem az lenne igazán szép, ha ez a nagy sz@rkavaró Perez megbukna. Igaz, nagyon nagy a hátszele, de aljas, undorító a politikája
Persze hogy csak az volt.Nero. írta: ↑2021.04.20. 14:21:31https://index.hu/sport/futball/2021/04/ ... uefa-fifa/
Ez alapján nekem is inkább blöffnek tűnik
Kérdés, hogy a csapatok mikor kapják meg az ígért 500 milliót
Mi állít meg Téged ebben? Minden hétre jut egy rangadó valamelyik bajnokságban. Ha meg Barca szurkoló vagyok, akkor elvileg úgyis a csapatnak szurkolsz és nem az aktuális csúcsellenfélnek vagy mi a fene.visca el barca írta: ↑2021.04.20. 20:54:46
Oket lehet, de engem nem. En minden heten csucsrangadokat akarok nezni csucsfocistakkal, nem ilyen hurka csapatokat. Bocsi.
Oket lehet, de engem nem. En minden heten csucsrangadokat akarok nezni csucsfocistakkal, nem ilyen hurka csapatokat. Bocsi. A [auto_cenzúra] meccsekbol boven van eleg a spanyol bajnoksagban is, a 38 meccsunkbol 30 semmirol nem szol csak arrol, hogy 11 emberrel vedekezik az ellenfel. Marha izgalmas.Stalkyard írta: ↑2021.04.20. 20:50:49Mondjuk a Basel, a Bruges, a Leverkusen és a Roma szurkolóit lehet érdekelni fogja. Vagy szerinted a foci csak érted, és a magyar Barca fanokért létezik?visca el barca írta: ↑2021.04.20. 20:42:35Jovore nezhetjuk a barca-bruges meg a barca-basel meccseket! Mekkora rangadok lesznek te jo eg! Sőt, ha szerencsenk van, elcsiphetunk egy jo kis leverkusen-roma derbit is!![]()
Mondjuk a Basel, a Bruges, a Leverkusen és a Roma szurkolóit lehet érdekelni fogja. Vagy szerinted a foci csak érted, és a magyar Barca fanokért létezik?visca el barca írta: ↑2021.04.20. 20:42:35Jovore nezhetjuk a barca-bruges meg a barca-basel meccseket! Mekkora rangadok lesznek te jo eg! Sőt, ha szerencsenk van, elcsiphetunk egy jo kis leverkusen-roma derbit is!![]()
Ezek nem rosszak, hiányolom viszont a lézerkapukatpep71 írta: ↑2021.04.20. 19:55:42Akkor szólna szerintem nagyot , ha lenne pár szabályváltozás is , főleg a támadó foci segítségének irányába:
-9 mezőnyjátékos legyen az eddigi 10 helyett, ezáltal több terület , több gól lenne, új felállásokat kényszerítene ki , újításokat kéne kitalálni az edzőknek, stáboknak.
-les alkalmazása, úgy, hogy csak akkor számít , ha a támadónak az összes testrésze előrébb van , mint a védőé.
-bedobás mellett lábbal is el lehessen végezni az oldalvonalról a labda játékba hozását.
Aztán lehet , hogy semmivel nem lenne izgalmasabb így sem egy Atletico-Juve![]()