Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Csak azért hasonlítom Pephez, mert mikor ő lett az edző a semmiből jött tulajdonképpen. A csapat akkor is hasonló gödörben volt, a BL épphogy meg volt csak. És mondthatni egyik napról a másikra változott meg a csapat. Mert találtak egy jó edzőt.
Ennél semmivel sem lehet érthetőbben fogalmazni. Ez sajnos teljesen így van. Ebből semmi nem valósult meg és véletlenül sem a Pephez való hasonlításon van a hangsúly!Vakmacska írta: ↑2021.05.02. 12:57:59Mikor Pep lett az edző,.... volt egy pontos elképzelése a játékról, hogy mit akar megvalósítani, ezt át tudta adni a játékosainak, és el tudta velük hitetni, hogy ez működőképes. ÉS a játékosok el is hitték, és ráadásul egy olyan mentalitást táplált beléjük, ami elengedhetetlen a győzelemhez.
NovaProspekt írta: ↑2021.05.02. 15:01:44Én estem neked személy szerint, és továbbra is meglehetősen fárasztó ezt a Madrid PR-t olvasni. Hadd kérdezzem már meg, hogyha ilyen szöges ellentétbe tudod állítani a két csapatot (a Realt és minket), akkor hogyan lehet az, hogy a tabellán fej-fej mellett haladunk? Csak mert tényekről írsz.Teljes mértékben átérezném a fájdalmadat, ha mondjuk 20 pontot verne ránk ez a minket beárnyékoló, mitikus legyőzhetetlen gonosz Real. Illetve amikor a Real ugyanúgy betlizik (amit megtesz ugyanolyan gyakorisággal, mint mi, mivelhogy fej-fej mellett megyünk), akkor hogyan szoktál vélekedni a történtekről?
Én estem neked személy szerint, és továbbra is meglehetősen fárasztó ezt a Madrid PR-t olvasni. Hadd kérdezzem már meg, hogyha ilyen szöges ellentétbe tudod állítani a két csapatot (a Realt és minket), akkor hogyan lehet az, hogy a tabellán fej-fej mellett haladunk? Csak mert tényekről írsz.Teljes mértékben átérezném a fájdalmadat, ha mondjuk 20 pontot verne ránk ez a minket beárnyékoló, mitikus legyőzhetetlen gonosz Real. Illetve amikor a Real ugyanúgy betlizik (amit megtesz ugyanolyan gyakorisággal, mint mi, mivelhogy fej-fej mellett megyünk), akkor hogyan szoktál vélekedni a történtekről?mess2009 írta: ↑2021.05.02. 09:00:07néhányan itt már nekem estek, hogy be vagyok f......va a Realtól de az élet és a tények engem igazolnak. Zidan játékos állománya tegnap szinte parádézott a tekintetben, hogy szórta be a tarikat és egy sem tűnt közülük mondjuk: Braithwait színvonalúnak.
a Realnak van esélye Ligát is és BL.-t is nyerni, pont annyi amennyit fociban - előre jósolni lehet.
azt gondolhattuk volna hogy most náluk a lényeg a BL. nos azt a hajtást és győzni akarást látva nekik bizony mindkettő kell és ezt látni a játékukon is.
na ebből semmit nem láttam a mi meccsünkön. láttam viszont a szokásos nagyképűséget, a minimál focit, a lepasszolom - csinálja más mentalitást, aztán a bénító frusztrációt.
hallom most a tök hiteltelen fogadkozást: minden meccset meg kell nyerni.![]()
nem látok a jövőbe. elég marha vagyok ahhoz, hogy ma este is úgy üljek le a meccs elé. hogy jön majd a csoda, hogy még minden lehetséges de a józan ész sajna mást sugall. mást csapatostul, edzőstől, klub-viszonyoktól.....
szerencse fel!![]()

Ne csodálkozz. Duplán akartak, mert látták, hogy a Barca elbénázta a lehetőségét, és most totálisan az ő kezükben van a lehetőség a bajnoki címre. Azóta is röhögnek rajtunk, hogy mekkora lúzerek vagyunk, és igazuk is van. Egyszerűen nem értem, hogy mi játszódik le az öltözőben, a fejekben, mit mondhat Koeman, hogy ilyen mentalitással mennek fel a pályára.mess2009 írta: ↑2021.05.02. 09:00:07
azt gondolhattuk volna hogy most náluk a lényeg a BL. nos azt a hajtást és győzni akarást látva nekik bizony mindkettő kell és ezt látni a játékukon is.
na ebből semmit nem láttam a mi meccsünkön. láttam viszont a szokásos nagyképűséget, a minimál focit, a lepasszolom - csinálja más mentalitást, aztán a bénító frusztrációt.
Hogy értem? Valami oknál fogva leálltak. Egyszerűen nem támadtak kapura. A cserék pedig logikátlanok, értelmetlenek. Ennyire dilettáns nem lehet Koeman. Vagy mégis?LG írta: ↑2021.05.01. 21:27:23A két madridi csapat helyzetébe annyira nem látok bele, de nálunk szerintem már nem lehet a szőnyeg alá söpörni a problémákat, sőt valamilyen szinten már el is indultak pozitív irányba a dolgok. Hogy ez elég-e, vagy még nagyobb változások kellenének, az viszont jó kérdés.grgly50 írta: ↑2021.05.01. 20:32:44Osztom!Peter írta: ↑2021.05.01. 20:27:48Mindkét madridi csapatnál és nálunk is a bajnoki cím csak a szőnyeg alá söpörné a problémákat, miközben a háromból az egyik felettébb büszke lenne önmagára....![]()
A spanyol foci érdekében jó lenne egy ébresztő pofon mindháromnak, ezért a Sevilla befutása lenne a jövőre nézve a leghasznosabb.
Tegyük fel elbukjuk a bajnokságot, és Laportáék elküldik Koemant. Lehet, hogy az új edző jobban csinálná a dolgokat, de az is lehet, hogy visszaesés lenne.
Nekem a hollandal a legnagyobb bajom, hogy azt látom, ő is becsicskult a nagy öregeknek. Próbálkozott jó dolgokkal, de mikor mindenki egészséges lett, szerintem visszaléptünk egyet. Busi és Messi tök jól elvoltak a fiatalokkal, és az új rendszerben is jól telejsítettek, sőt, előbbi hosszú évek óta nem játszott olyan jól, mint az utóbbi időben. De Pique és SR fékek, és felépülésük ártott a csapatnak. Lehet, hogy csúnya ezt így kimondani, de ez az igazság, jobbak voltunk nélkülük.Ezt hogy érted? Csak simán a játékosok hozzáállásában látod a problémát, vagy valami mást is gyanítasz a háttérben?Már írtam máshol is, hogy itt valami nem egyenes. Régebben a fiúk is mentek, hajtottak. Az utolsó pillanatokban fordítottak.
A két madridi csapat helyzetébe annyira nem látok bele, de nálunk szerintem már nem lehet a szőnyeg alá söpörni a problémákat, sőt valamilyen szinten már el is indultak pozitív irányba a dolgok. Hogy ez elég-e, vagy még nagyobb változások kellenének, az viszont jó kérdés.grgly50 írta: ↑2021.05.01. 20:32:44Osztom!Peter írta: ↑2021.05.01. 20:27:48Mindkét madridi csapatnál és nálunk is a bajnoki cím csak a szőnyeg alá söpörné a problémákat, miközben a háromból az egyik felettébb büszke lenne önmagára....![]()
A spanyol foci érdekében jó lenne egy ébresztő pofon mindháromnak, ezért a Sevilla befutása lenne a jövőre nézve a leghasznosabb.
Ezt hogy érted? Csak simán a játékosok hozzáállásában látod a problémát, vagy valami mást is gyanítasz a háttérben?Már írtam máshol is, hogy itt valami nem egyenes. Régebben a fiúk is mentek, hajtottak. Az utolsó pillanatokban fordítottak.
Osztom!Peter írta: ↑2021.05.01. 20:27:48Mindkét madridi csapatnál és nálunk is a bajnoki cím csak a szőnyeg alá söpörné a problémákat, miközben a háromból az egyik felettébb büszke lenne önmagára....![]()
Már írtam máshol is, hogy itt valami nem egyenes. Régebben a fiúk is mentek, hajtottak. Az utolsó pillanatokban fordítottak.corol írta: ↑2021.05.01. 15:34:41Nekem leginkább a lelkesedés, a küzdés, az akarat, a mindenáron való győzni akarás hiányzott. Tegnap néztem véletlenül a Bréma Leipzig német kupa meccset. A 105. percben kapcsolódtam be 1:1 volt, de mindkét csapat valamennyi játékosa ment mint a mérgezett egér. Komolyan úgy hajtottak mintha az életükért küzdöttek volna. Aztán az utolsó percekben a Lipcse rúgott egy gólt és nyert. Ebben a helyzetben hasonló elvárható lett volna a Barcàtól is.
-
Edzői feladat felismerni, hogy mire képesek, miben jók a játékosai és erre kellene építeni az egész játékrendszert, szerkezetet, stílust majd a taktikát.