2021.05.07. 09:13:25
Igazából ez a meccs szerintem egy tűzpróba lesz megint a kp-nak. A jelenlegi eddig erőtlen és lassú volt az igazi nagycsapatok ellen (DJ kivételével, de ő egyedül nyilván nem alkot erős középpályát). Noha az Atleti csak félig (na jó, "kétharmadig") igazi nagycsapat, a kp-ja nagyon erős és nagyon kemény, úgyhogy ilyen értelemben annak vehetjük.
Szerintem ha a mi belső három középpályásunk kellőképpen megerősödött, és felveszi a versenyt az övékkel, akkor lesz esélyünk nyerni. Ha nem, akkor nem sok, mert Messit biztos megfogják, és még ha villanna is egyet véletlen, az nemigen lesz elég.
A hátvédsorunkon is sok múlik persze, mert az meccseken át jól működött, de az utolsó 1-2 meccsen viszont megint problémák voltak. Piqué ugyan nem tért rosszul vissza, de sajna még mindig benne van a gól, Lenglet megint elkezdett lefelé menni, Araujo meg sajnos a visszatérése óta egy osztálynival gyengébb szint, és nemigen kéne játszania most, de közben meg vissza is kell építeni... Minguezát én visszavárom, ugyan volt 1-1 szerencsétlen érintése, de most én őt érzem talán a leginkább meggyőzőnek.
Én egyébként az utána lévő Levante-meccstől majdnem ugyanennyire félek, ők mostanság tipikusan nagycsapatokat szerettek megverni, mi is vagy egy góllal nyertünk mostanság, vagy kikaptunk... Még véletlenül sem szabad egy esetleges ATM-győzelem után nagy mellénnyel odamenni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy