Bajnoki Mérkőzések
Csak azt nem tudom, hogy akarnak ezzel az álmosító sétálgatással gólt rugni ezeknek. Olyan lassúak vagyunk, hogy az bántó, játszi könnyedséggel védekezik le azt a [auto_cenzúra] tilitolit!
Basszus, Pedri már futni nem tud, nem veszi észre?
Egy fradi meccsen nagyobb a tempó mint nálunk egy rangadón ahol a címért megyünk elvileg.
Marhára nem érdemeljük meg a bajnokságot.
Persze Piqué ünnepelne legjobban, ha meglenne, hogy mekkora királyok.
Aztán ha nem lesz meg, jön a duma, higy jövőre mindent megnyerünk..
Persze Piqué ünnepelne legjobban, ha meglenne, hogy mekkora királyok.
Aztán ha nem lesz meg, jön a duma, higy jövőre mindent megnyerünk..
Majd a szuperligában!!!!Titinho írta: ↑2021.05.08. 17:16:15Az Ateltico szó szoros értelmében CSAPAT benyomását kelti, nekünk meg van egy Messink...
Kb ezzel az egy mondattal le is rendeztem a félidőt.
Nem csak Pedrivel van itt baj, hanem szerkezettel, felfogással, taktikával. Ezért nem Pedri a felelős.
Örüljünk inkább, hogy nem 0-2.
Lenglet hatalmas mentése az ATMA kapuja előtt, Araujo előtt

Ezzel én is így vagyok. Itt zörög a tévé, miközben olvasgatom a netet. Néha felkapom a fejem, mikor felkiált a riporter, de addigra már csak az ismétlést látom. Egyszerűen rám is átragad a játékosok unottsága, semmilyensége. Anya is eddig meredten nézte a meccseket, de most már ő is el megy mosni, meg mefőzi közben a holnapi ebédet.Kalapos írta: ↑2021.05.08. 17:22:10Régen napokkal a meccs előtt izgalomban voltam (Pep előtt is), megvolt a meccsre való felkészülés kis rituáléja, kaja-pia, egy fontos eseménye volt a meccs a hétnek.
Most csak beesek valamikor kezdés után, aztán nyomkodom a telóm, beszélgetek vagy meme-ken röhögök. A legkevésbé sem izgat mi lesz a meccs vége, nyugodtan alszok akkor is kikapunk, de ha nyerünk se tölt el izgalommal.![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2021.05.08. 17:28:52-kor.
Régen napokkal a meccs előtt izgalomban voltam (Pep előtt is), megvolt a meccsre való felkészülés kis rituáléja, kaja-pia, egy fontos eseménye volt a meccs a hétnek.
Most csak beesek valamikor kezdés után, aztán nyomkodom a telóm, beszélgetek vagy meme-ken röhögök. A legkevésbé sem izgat mi lesz a meccs vége, nyugodtan alszok akkor is kikapunk, de ha nyerünk se tölt el izgalommal.
De megnyugtat hogy a srácok a pályán szintén hasonlóan állnak hozzá
Ők se stresszelik szét magukat hogy jaj jön az Atletico és nyerni kéne egy rangadót hogy meglegyen a bajnoki cím.
Koeman se tett hozzá semmit, ugyanaz mint eddig, és eddig is látszott hogy ez kevés.
Dembelé amikor csatárt játszott akkor voltak jó meccseink, volt kit kiugratni, aki lekötötte a védőket. Azóóóóóta se láttuk őt, max csereként 4-3-3ban, hátrányban a bunker ellen, jobb szélen, egyedül.
Jaj edzőbá, pár szóban magyarázza már el mi jár a fejében legyen oly kedves. Setien, Valverde, Koeman egy kutya, ugyanazt a semmit látjuk évről évre.
Most csak beesek valamikor kezdés után, aztán nyomkodom a telóm, beszélgetek vagy meme-ken röhögök. A legkevésbé sem izgat mi lesz a meccs vége, nyugodtan alszok akkor is kikapunk, de ha nyerünk se tölt el izgalommal.

De megnyugtat hogy a srácok a pályán szintén hasonlóan állnak hozzá

Ők se stresszelik szét magukat hogy jaj jön az Atletico és nyerni kéne egy rangadót hogy meglegyen a bajnoki cím.

Koeman se tett hozzá semmit, ugyanaz mint eddig, és eddig is látszott hogy ez kevés.
Dembelé amikor csatárt játszott akkor voltak jó meccseink, volt kit kiugratni, aki lekötötte a védőket. Azóóóóóta se láttuk őt, max csereként 4-3-3ban, hátrányban a bunker ellen, jobb szélen, egyedül.
Jaj edzőbá, pár szóban magyarázza már el mi jár a fejében legyen oly kedves. Setien, Valverde, Koeman egy kutya, ugyanazt a semmit látjuk évről évre.
- Titinho
- Director del Fútbol
Az Ateltico szó szoros értelmében CSAPAT benyomását kelti, nekünk meg van egy Messink...
Nem csak Pedrivel van itt baj, hanem szerkezettel, felfogással, taktikával. Ezért nem Pedri a felelős.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
nem Pedrit kéne megtalálni, aki egyedül tudja mi az a labdaszerzés. Griezman, Moriba, Alba három méterre táncolnak az ellenfél előtt!
Dest egyetlen egyszer sem mert!!! elfutni 45 perc alatt, szöglet után amikor esély lenne egy kis futásra, Alba belassít és hátra passz.
ez egy igazi "szomorújáték"
etttől függetlenül a második is három esélyes.
Dest egyetlen egyszer sem mert!!! elfutni 45 perc alatt, szöglet után amikor esély lenne egy kis futásra, Alba belassít és hátra passz.
ez egy igazi "szomorújáték"

etttől függetlenül a második is három esélyes.
Braithwaite is jöhetne Grízi helyett verekedni az atmás bunkókkal középen. Pedri-Puig csere elférne, nagyon szét van hajtva Pedri, januárig bírta azóta kifingott-nem is meglepő. Piké szokás szerint pofa hatalmas amúgy elképesztő bizonytalan.
De figyeljétek meg félidőben vagy max a 60.percben bejön lord roberto. Lesz nemulass.
De figyeljétek meg félidőben vagy max a 60.percben bejön lord roberto. Lesz nemulass.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Én szégyenlem magam emiatt a játéknak csúfolt undormány miatt.
Támadásunk, meg elképzelésünk nincs, de legalább a védelmünk egy sz.r.
Piké mire fel kritizál bárkit magán kívül? A pofám leszakad, bohóc f.sz.
Támadásunk, meg elképzelésünk nincs, de legalább a védelmünk egy sz.r.
Piké mire fel kritizál bárkit magán kívül? A pofám leszakad, bohóc f.sz.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Griezmann, Pedri? Mit csinálnak a meccsen?
- visca el barca
- Presidente del Barça
A palya minden szegleteben rem gyengek vagyunk. Griezmann nulla, messi csak erolkodik, ez a pedri-moriba duo teljesen sulytalan, a vedelem meg vicc, akkor er a kapunk ele az atleti amikor csak akar. Oruljunk ha nem vernek minket romma.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nem tudom ti hogy látjátok, de itt vissza kell állni szerkezetileg 4 védőre.
Lenglet le, Dembele be jobb szélre, Messi középre, hogy ne tűnjön el.
Ha ezt meglépi Koeman, akkor azt mondom mer kockáztatni a bajnokságért, ha nem, nincs itt helye.
Fejem ráteszem, hogy Sr lesz az első csere, de ott ugyis kikapcsolom.
Lenglet le, Dembele be jobb szélre, Messi középre, hogy ne tűnjön el.
Ha ezt meglépi Koeman, akkor azt mondom mer kockáztatni a bajnokságért, ha nem, nincs itt helye.
Fejem ráteszem, hogy Sr lesz az első csere, de ott ugyis kikapcsolom.
Erre a félidei teljesítményre kár pazarolni a szavakat. Ha 0-2 lenne egy szavunk sem lehetne.
Köszönjük meg az AM-nek a bénázásokat. Már simán mehetnének.
Messi helyében én nagyon átgondolnám azt a hosszabbítást....
Messi helyében én nagyon átgondolnám azt a hosszabbítást....

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ilyen csapatok ellen felesleges játszani, mintha beraknál egy ovist a felnőttek közé.
Húzogat meg megy a dribbli, de nagy nulla.
Beszédes hogy csak Mingu oldalán erőltetik a támadásokat, és ül is nekik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Pedri csak egy tehetség semmi több! Most nagyot mentett.
kemény 40 percet kellett várni az első kapura lövésig.
És most Carrasco bohóckodta el szerencsénkre a helyzetét
Megköszönhetjük, hogy nem vezet még az ATMA.
Ők jobban akarnak nyerni.
És most Carrasco bohóckodta el szerencsénkre a helyzetét
Megköszönhetjük, hogy nem vezet még az ATMA.
Ők jobban akarnak nyerni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2021.05.08. 17:01:41-kor.