Bajnoki Mérkőzések
Mintha az elejétől az x-re mennénk.
Szerintem csak annyi, hogy komoly meccset képtelenek vagyunk évek óta megnyerni...
Ha nem nyerünk ma, akkor oda a bajnokság, a mi kezünkben volt. Többször is. De gyengék vagyunk. Mindenhogy. Minden szinten.
Hiba volt behozni Dembelét, ő tud futni
SR lő egy gólt és nyerünk.

Mintha az lenne a cél, hogy ne kapjunk ki, de közben bajnok is legyen az ATMA?
Dembi lőjjön egy gólt! A kritikusai is gondolom sok mindent megbocsátanának neki.
Most azután megerősödött a jobb oldalunk !
SR jön, a megmentő.
Sergi Robi baromira hiányzik, kit haz vajon le?
és Roberto jön hát beszarok

- davi10
- Llegenda del Barça
Pedri helyett jöjjön már be bárki. Lépni nem tud a gyerek és sorra veszíti el a labdákat.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Én meg azt mondom, hogy sokkal inkább meg tudnám bocsáttani, ha tökös játékkal kikapnánk, mint így akár x-et.Xavier Hernandez írta: ↑2021.05.08. 17:42:11Ez a csapat összetételét tekintve nem egy "bajnokcsapat" - az, hogy a cím közelében vagyunk egyáltalán, mindenképp nagy dolog. Ha az Atleti kapujáig feltolt védelemmel próbálnánk dominálni a meccset, már 5:0-ra égnénk, így még van remény, hogy Messi talán bever egy gólt, Az Atleti ma jobb csapat mint mi, gyakorlatilag végig vezették a bajnoki tabellát, mi talán ha 20 percig. Örüljünk, hogy még nem lefutott a meccs!
Én mondtam, hogy nem várom el a bajnoki címet, de ha van rá esély, akkor igenis meg kell próbálni legalább.
Akkor játszottunk idén jól, mikor nem voltunk tűzközelben. Mikor az ellenfelek elkezdtek pontokat veszíteni, behúztuk a féket, és jött az előző évekből már megszokott szemét, amiből nekem, de szerintem még másoknak is rohadtul elege van.

Puig Dembele jöhetnének,Griz és Pedri helyett.
- Xavier Hernandez
- Jugador d'estrella
Ez a csapat összetételét tekintve nem egy "bajnokcsapat" - az, hogy a cím közelében vagyunk egyáltalán, mindenképp nagy dolog. Ha az Atleti kapujáig feltolt védelemmel próbálnánk dominálni a meccset, már 5:0-ra égnénk, így még van remény, hogy Messi talán bever egy gólt, Az Atleti ma jobb csapat mint mi, gyakorlatilag végig vezették a bajnoki tabellát, mi talán ha 20 percig. Örüljünk, hogy még nem lefutott a meccs!
Messi jól játszik!
Pique fejesénél elképzeltem, hogy milyen lenne, ha lenne csatárunk is. 

Céltudatos edző, céltudatos csapata....felküld 11 játékost, oldjátok meg, ha esetleg bejön, királyok vagyunk....