Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Hát, másoknak tisztelni kell őket, de neki nem annyiraTitinho írta: ↑2021.05.23. 09:03:55Koeman papa még azért utoljára azokkal is elhiteti hogy fogyatékos, akik eddig nem hittek benne.![]()
Koeman yesterday on the press conference: “You have to respect the coach and the players more.”
Koeman today after the game : “This squad does not have the level we want for Barça.”
![]()
A meccs, a csapat bűn rossz volt szerintem is. Az azért érdekes, hogy pont Dembélét láttad a legrosszabbnak. Szerintem, ha nincsenek a megindulásai még ennyi veszélyt sem tudtunk volna teremteni. És hát végül is a gól is egy ilyen helyzetből született. Egyébként szerintem jó Laporta hozzáállása: ha enged a fizetéséből maradjon, de sztár fizetést azért nem érdemel.
Jah hát szerintem se nyertük volna meg:D bár ki tudja.Tomix354 írta: ↑2021.05.22. 19:37:13Majdnem biztos, hogy Lajossal sem nyertük volna meg a bajnokságot így kár ezen pörögni. A védelmen ment el ez idén, inkább azon szomorkodjatok, hogy ilyen Lenglet félék miért játszanak itt. Védők egyéni hibájából mennyi pont ment el? Meg aztán így legalább Lajosnak is hála nem a Real nyer.