Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És mi van, ha Arda Turan példáját követi?Sinya22 írta: ↑2021.05.31. 17:07:45A végén meg lehet elfogadja a fizut, és boldogít még minket csapatkapitányként egy kicsitBarcaforever írta: ↑2021.05.31. 15:41:46Azért ezzel az 50%-os fizu csökkentési szándékkal a klub elég egyértelműen jelezte neki, hogy nyugodtan mehet máshová. Elég durva belegondolni, h ő 9 millió eurot kap havonta.![]()
A végén meg lehet elfogadja a fizut, és boldogít még minket csapatkapitányként egy kicsitBarcaforever írta: ↑2021.05.31. 15:41:46Azért ezzel az 50%-os fizu csökkentési szándékkal a klub elég egyértelműen jelezte neki, hogy nyugodtan mehet máshová. Elég durva belegondolni, h ő 9 millió eurot kap havonta.
ezek éves fizuk amik röpködnek.Barcaforever írta: ↑2021.05.31. 15:41:46Azért ezzel az 50%-os fizu csökkentési szándékkal a klub elég egyértelműen jelezte neki, hogy nyugodtan mehet máshová. Elég durva belegondolni, h ő 9 millió eurot kap havonta.
Ha még egyszer kezd SR, akkor azzal azt is bizonyítja, hogy vak, meg azt is, hogy a fiatalításhoz tényleg semmi köze nem volt, csak a kényszer miatt történt.LG írta: ↑2021.04.29. 22:43:08Koeaman legnagyobb hibája, hogy nyomatja ezeket a protekciós játékosokat. Busquets legalább szépen összeszedte magát, bár a legjobbak ellen már ő is kevés, de ő még legalább hasznos tagja a csapatnak. De Piquet és SR-t el kéne már felejteni. Ha nincsenek a sérüléseik, szerintem már kiszálltunk volna a bajnoki harcból.
Eddig sajnos ez volt a realitás, mindenkinél játszott, de a nyakamat teszem rá hogy ha Xavi lenne az edző nem játszana.
Mondod ezt úgy hogy anno kihoztad ezt a palit jobb játékosnak Puyolnál. Amiről beszélek az nem új dolog, Perisic egy ilyen után lőtt gólt a 8-2-őn, de Valverde betette Busi helyére, ott is folyamatosan jöttek ezek az alapszintű hibák.
Divat szapulni, de valójában rengeteg poszton bevethető, technikás katalán saját nevelés, aki egy stabil megbízható szintet hoz.
Az baj, hogy Busi-tól is elpattan manapság már.... Szerintem ebben a szezonban már bőven 50% alatt jár az 'öreg' passzok pontosságában. Ennyit Robika is letud hozni, sőt! Ráadásul ha netán elveszti a labdát, még mindig több esélye van utólérni az ellent mint az öreg 5 ösünknek....
Talán az igazolásknál írtam korábban, hogy mivel Busi helyre kéne megoldás és igazolni nem tudunk, így Robi maradhat nekünk is és Koemannak is erre a posztra...vinszentvega írta: ↑2021.02.04. 13:31:04Talán, egy kicsit többet kellene próbálgatni Busi helyén. Szerintem védekező középpályásnak sokkalta jobb lenne mint szélsőnek. Játszani, passzolni, védekezni megtanúlt az elmúlt évek során, ideje lenne bevetni ezen a pozicióban is. Ne Pjanicra bizzuk ezt a feladat, mert ő is csuklósbusz tempóban tud csak forgólódni....
Talán, egy kicsit többet kellene próbálgatni Busi helyén. Szerintem védekező középpályásnak sokkalta jobb lenne mint szélsőnek. Játszani, passzolni, védekezni megtanúlt az elmúlt évek során, ideje lenne bevetni ezen a pozicióban is. Ne Pjanicra bizzuk ezt a feladat, mert ő is csuklósbusz tempóban tud csak forgólódni....Andris írta: ↑2021.02.04. 11:38:49Én továbbra is tartom, h Robertonak kifejezetten jó mentalitása és képességei vannak, bőven helye van a keretben.
Szegénynek ez a sérüléshullám nem tesz jót, és hiába tehetséges meg inteligens (szerintem ebből fakad a jokersége), amíg nincs egy igazi jó edzőnk, akinek nem erejét meghaladó dolog még a csapat alapszintű menedzselése is, addig Roberto nem lesz jobb. Neki kéne egy edző, aki tudja őt irányítani, aki találna neki helyet adott játékrendszerben, illetve adott ellenfelek ellen. Hosszú évek óta nincs edzőnk, aki láthatóan készü a következő ellenfélre, és ennek megfelelően alakítja a csapatot, ahogy olyan se, aki általánosságban megtalálná a keret nagy részének a legjobb helyet/helyeket.
Így nem is lesz Roberto se kezdő, se olyan értékes része a csapatnak, amilyen egyébként szerintem lehetne.
Eladni viszont nem lenne jó, szerintem bőven áron alul menne csak. Reménykedjünk az új elnökségben, és főleg egy új edzőben, olyanban, aki tényleg európai topcsapatok vezetésére született.