Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Umtiti most ott áll, hogy árun alul is a piacon van, ha senkire sem tudják rátukmálni, akkor megpróbálják kölcsönbe adni. Ha sehova sem sikerül eldobni, talán a legjobb megoldás egy olyan kölcsön lehetne, ahol fele-fele lenne a bére, így akár egy Lyon is bevállalhatná (volt még egy csapat aki szerette volna kevesebb bérért, de ha most agyonüttök se fogom tudni). Nem tudom, hogy lehet-e olyat csinálni vele, mint SR-el (neki 23'ig szól a szerződése), legalábbis komolyabban megvágni a fizuját, mert ha igen meg lehetne próbálni, de kockázatos is mert ha bevállalja tovább fog maradni.visca el barca írta: ↑2021.06.02. 11:35:26Wijnaldum johet, depay nem kell, felesleges.
Piké, sr, lenglet, pjanic, firpo, umtiti, coutinho, griezmann/dembele meg mehet isten hirevel.
Ezekbol egy 120-150 millat ossze lehetne kukazni.
Laportet még megvennem es fmbű out.
Egyetértek, bár szerintem a Piqué-Lenglet-Umtiti hármasból legalább 1, de lehet 2 is maradni fog.visca el barca írta: ↑2021.06.02. 11:35:26Wijnaldum johet, depay nem kell, felesleges.
Piké, sr, lenglet, pjanic, firpo, umtiti, coutinho, griezmann/dembele meg mehet isten hirevel.
Ezekbol egy 120-150 millat ossze lehetne kukazni.
Laportet még megvennem es fmbű out.
Na most lett hivatalos! Emerson is a Barcáé!
Wow, ez elég durva, köszi az utánanézést. Főleg annak fényében az, hogy az eddigi pár ingyenes (sőt, akár az olcsó Emersont is ideveszem) igazolásunk mennyivel bíztatóbbnak tűnik az elmúlt pár év döbbenetes pénzszórásából érkezettekhez képest... nem is feltétlenül önmagukban, hanem hogy ide illő stílusú játékosok érkeznek tényleges hiányposztokra.
Hűű őt én is nagyon bírtam, szerintem is jó kis védő lehetett volna nálunk.
Háááát... Én amikor láttam játszani barmomi bizonytalan volt, sokszor ebből adódóan darabos és hajlamos volt a Benny Hill show főszerepére.Mondjuk ez simán lehet a meccshiány is, de nagyon kétes érzéseim vannak vele kapcsolatban.
Sőt, a City-ben 5. számú volt, Aké is előtte volt. De ez finoman fogalmazva sem szégyen, és egyáltalán nem minősíti Garciát. A Citynél ott volt szerintem legalább 3 védő a jelenlegi top10-15 közül (Dias döbbenetes szezont futott, majdhogynem új Van Dyke lett, Stones is, Laporte még mindig kiválü védő, csak pont voltak ketten előtte, és Aké is baromi jó) Jól helyezkedik, mozgékony védő. A fizikai ereje azért elmarad egy Araujo típusú védőtől. Én láttam párszor, nekem nem ez a fajta védő a kedvencem, de ez szubjektív, és mindenképp ügyesnek tartom. A mostani hátvédsorunkban mindenképp előrelépés lesz szerintem, - ahogy Te is említetted, ha játékba jön, mert van pár játékperc, amit be kell pótolnia.
Én láttam párszor, nekem nagyon tetszett. S ha az előjeleket nézzük, Guardiola csak szépet mondott róla, mint kb anno Fodenről, szóval én nagyon bízom abban, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket.
Nem vagyok kifejezett Atalanta-drukker, csak üdítőnek tartom a játékukat és szívesen nézem a meccseiket. De te jó ég, milyen játékosokat szednek össze potom pénzért Alsóbögyörősvalagpusztáról... El lehetne lesni pár trükköt a scoutrendszerükről.