Egybehangzó sajtóértesülések(többek közt FabrizioRomano, MatteMoretto,Mundo) szerint nagyon úgy néz ki hogy a PSG elhappolja előlünk Wijnaldumot, dupla fizut ígértek neki, mi pedig egy euroval sem emelünk a beígért összegen(amit szerintem nagyon jól is teszünk).
A Barca bízott abban hogy a szóbeli megállapodás miatt minket választ de nagyon úgy tűnik hogy nem ez lesz, inkább elmegy a PSG-be dupla fizuért és nagyobb eséllyel fog ott padozni mint itt
Kár érte, kiváló ügynök volt. Az ilyen igazolások egyik fele hogy milyen jó hogy már június elején sikerült leigazolni Agüero-Garciát, a másik fele hogy még így se biztos hogy elég gyors az ember és ráígérnek.
A kérdés már csak az hogy helyette akarnak-e Laportáék hasonló profilt keresni vagy ennyi volt a KP kérdés.
Depay a jövőhéten lehet hivatalos, nekem jó előérezetem van vele kapcsolatban
Még Laporte akiről továbbra is cikkeznek, ő azért elég komoly fogás lenne ha sikerülne leboltolni, bele se merek gondolni milyen minőségi ugrás lenne a Lenglet-Umtiti álomtengely után egy Laporta-Garcia/Araujo
Bartomeu amúgy nem akar új klubba elnök lenni gyorsba?
Ha EB-győztes lesz Franciaország akkor eladhatnánk a végig padozó Lengletet "Friss EB győztes csapat fontos tagjaként" Rúben Dias-áron