csababarca írta: ↑2021.07.02. 11:28:24
De ha tényleg ekkora a baj, biztos nekünk hosszabbítani kell vele?
Mert valahogy most sem arról jönnek a hírek, hogy leadja a fele bérét, és úgy maradna, hanem minimum a jelenlegit vagy többet akarnak neki adni.
wtf.
Sportszakmai okokból pro és kontra lehet érvelni. Rövid távon szerintem még szükségünk van rá, mert akármilyen a csapat, és akárki az edző, amíg Messi itt van, addig igazi visszacsúszás nem lesz, BL-helyekért tuti nem kell kaparni, sőt, szerintem most még bajnoki címhez fog minket segíteni. Ráadásul most lesz Fati, Agüero, Depay, nem neki kell eldöntenie minden nagyobb meccset - ami már nem ment neki egyedül. Akár még lehet is a hab a tornán, ahogy eddig is szerettük volna - és nem maga az egész torta. Hosszútávon meg még mindig jó lenne, csak csereként, az meg nem fog megtörténni, szóval az már necces.
Gazdasági okokból szerintem mindenképp maradnia kell. Jönnek a nézők megint, és noha az első 1-2 hónapban az elvonási tünetek miatt tuti hogy akkor is teltház környéke lenne, ha B csapattal kapnánk ki 0-ákra, de utána már nagy szerepe lesz a jegyeladásokból származó és egyéb bevételeknél Leonak. Persze jó lenne, ha legalább feleznék a fizuját, és akkor tuti bőven pozitívban jön már ki a maradása.
Szerintem jelenleg a gazdasági tényező eleve üti a sportszakmait, még egy évig legalábbis biztosan. Én még bízom Leoban, most kiderül, mi a helyzet vele, igazán maradhatna harmatos 20 milkóért is, és nem fog éhen halni. Persze azt is megértem, ha végül elmegy, de remélem, nem a pénz lesz a kérdésben a döntő faktor. Nagy csalódás lenne.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy