Nem rakok rá pénzt, mert nem rakok semmire, senkire. Eddig az oddsok viszont mindig mutatták viszont az erőviszonyokat. Most, ebben a pillanatban Messi áll a legjobban, de elhiszem, hogy ez téged zavarhat. Személyes véleményem az különben, hogy Lewának kellene odaadni amiatt, mert tavaly meglopták őt csúnyán, amikor toronymagas esélyesként kellett volna behúznia. De ez nem így működik.
De akkor kérdezek, kik a fő esélyesek, és kikről szól Európa futballja, és ők EBBEN AZ ÉVBEN bizonyították-e, hogy róluk szól? És miért Európa futballjáról beszélsz, ha világszinten nézik? Sajnos ha tetszik ha nem, az a szörnyű igazság, hogy ha a Copát behúzzák az argentinok, simán megy Messinek a hetedik, és talán még anélkül is így, hogy senki sem tudott EBBEN AZ ÉVBEN kiemelkedni sem az EB-n eddig, sem a BL-ben.
Egyébként egy teljesen fölösleges vitát indítva értetlenkedsz, és győzködsz engem, mert nem Messinek akartam dicshimnuszt költeni most, hanem arról írni, hogy bizony egy bérTÁRGYALÁSON ezt is előveheti Messi (a topik mostani vitájának apropóján), hogy jelenleg ő a fő esélyes. Mert ha te vagy én 5 mp guglizással megtaláljuk ezeket az oddsokat, akkor a Messit képviselő sztárügyvédek is meg fogják.