Nem tartom hitelesnek. Ki számít támadónak ezek alapján?Deluigi írta: ↑2021.07.04. 10:49:04nem ertem ezt a -1 embert a vedekezesben:
https://www.givemesport.com/1651820-mes ... statistics
"Let's take a look at the ranking in full:
1. Robert Lewandowski · 73 recoveries · 214 pressures · 34.1% effectiveness
2. Lionel Messi · 69 recoveries · 209 pressures · 33% effectiveness
3. Neymar · 53 recoveries · 159 pressures · 32.7% effectiveness
4. Mo Salah · 114 recoveries · 365 pressures · 31.2% effectiveness
5. Erling Haaland · 63 recoveries · 205 pressures · 30.7% effectiveness
6. Kylian Mbappé · 39 recoveries · 135 pressures · 29.9% effectiveness
7. Zlatan Ibrahimovic · 25 recoveries ·84 pressures · 29.8% effectiveness
8. Cristiano Ronaldo · 34 recoveries · 131 pressures · 26% effectiveness
9. Marcus Rashford · 51 recoveries · 209 pressures · 24.4% effectiveness
10. Luis Suárez · 29 recoveries ·129 pressures · 22.5% effectiveness
11. Karim Benzema · 35 recoveries · 173 pressures · 20.2% effectiveness"
Csak mert hogy Griezmann pl nincs fent de Messi második az nevetséges, aki látot pár meccset tudja ki szerez több labdát. (Griezmann-nak ettől még nincs helye a Barcában de az most részlet kérdés)
Suarez tetü lassú volt, de hogy ő 129x próbált letámadni Messi meg 209x? Ez tapasztalat alapján is hülyeség, Suarez harapósabban játszik ez tuti.

Ez a statisztika első ránézésre is alaptalan és hülyeség, teljesen hihetetlen és valótlan.
De még ha valós is. Nézz meg egy Barca meccset és megérted

Egy sétáló embert még el is visel a csapat, a baj akkor volt amikor ez a mentalitás ráragadt másokra. A lehajtott fej, beletörődök hogy kikapunk stílus.
Engem ráadásul jobban zavar amikor támadásban sétál.
Aki egyébként ez tényleg nem látja a videókból és meccsekből annak hiába magyarázza az ember

Nem a Highlights-t kell megnézni amiben csak a gólokat mutattják, hanem az összes labdaérintés videókat, kicsit más a kép.
Puignál pl pont ezzel támadtak akik nem kedvelik hogy könnyű a pár jó pillanatról összevágott videóval villogni

Leo statisztikái alapján top, csak ha nézzük a meccset azt látjuk hogy sokszor kevés, ehhez nem kell szakinak lenni.
Kívánom hogy Brazilia ellen eltegyen egy akció gólt, és nyerjenek vele, csak ezt kívánom pár éve sok meccsén már és nem igen jön be..

Próbáltam olyan stattot keresni hogy KM-re mennyit teljesít, de sajnos nem találtam. Ha valaki talál, tök jó lenne!
Ilyet viszont találtam, https://www.cbssports.com/soccer/news/c ... te-shines/
Mutatók amik alapján romlott, sokat. Pont ezeket is hozzuk fel sokszor. Többször számítunk rá mint máskor és kevesebb sikerrel, arányaiban.