Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Annyira más a játékfelfogás ami ott van. Sokkal rakkolósabb, hajtósabb, direktebb. A keret úgy van összeszedve, hogy brutális munkabírású, pontosan játszó embereik vannak. Tipikusan azok akik igazából a legtöbb helyen beválnak, de pont az amit mi akarunk csinálni ez a sok passz kis területen nem szokott nekik feküdni.
Ahogy írtad, stabil volt. De 2016-2018 között még világszár volt, ő mondta saját magáról, hogy Messivel és CR-vel egy asztalnál étkezik. Ami nyilván túlzás volt, de a támadók között azért a két nagy után mögött ott volt a legjobbak között. Ehhez képest most lett belőle egy jó munkásember, aki nagy ritkán hoz valami extrát előrejátlkban is. Szóval ez igenis leépülés.mess2009 írta: ↑2021.07.15. 10:18:09leépült?! ja, nálad. amúgy a Francia v. egyik leg stabilabb játékosa volt. a (szintén leépült?) Simeone meg tárt karokkal fogadja.Kalapos írta: ↑2021.07.14. 22:27:12Becsinálok ha Griziért több játékost is kapunk xd
Mármint ok 120misi volt, de azóta teljesen leépült.
Ha kapunk egy védőt és egy tökös spanyol jó korú kp-t is érte az egy álom. Reméljük össze jön.
Pénz nem is kell mert azt tuti rosszul költenénk el a csere tutibb üzlet
Ebben az egészben az a legdurvább, hogy ha valaki nem olyan jó edző, talán nem veszi észre, hogy SR már kicsit topa, lassú, bizonytalan. Oké. Mármint nem az, de még fel tudom fogni. De amikor kvázi azon megy el egy bajnokság, hogy beállítja 3-1-nél, és konkrétan kapunk róla két gólt pár perc alatt, az annyira ordít már, hogy nem lehet nem észrevenni... akkor a Levante ellen azt hittem, hogy oké, hogy ezt megszívtuk, de ez legalább SR 100%-os búcsúlevele volt.
Ugyanez az értetlenség fogott el. SR marad? Mivel meggyőzte Koemant, hogy még mindig jó?
kiégek. lehet fogadni a roberto-piké-lenglet-alba stabil négyesre és puig 200 percére egész évben.
leépült?! ja, nálad. amúgy a Francia v. egyik leg stabilabb játékosa volt. a (szintén leépült?) Simeone meg tárt karokkal fogadja.Kalapos írta: ↑2021.07.14. 22:27:12Becsinálok ha Griziért több játékost is kapunk xd
Mármint ok 120misi volt, de azóta teljesen leépült.
Ha kapunk egy védőt és egy tökös spanyol jó korú kp-t is érte az egy álom. Reméljük össze jön.
Pénz nem is kell mert azt tuti rosszul költenénk el a csere tutibb üzlet
Ezt kifejtenéd ha megkérlek? Erre nagyon kíváncsi lennék de tényleg.
Ezt gyorsan cáfolták is:visca el barca írta: ↑2021.07.14. 21:04:51Catalunya radio szerint az atleti nem akar saul melle penzt adni, inkabb a bal hatved renan lodit, vagy a bal labas belso vedot, hermosot adnak saul melle.
Ez így elsőre még jobb opciónak hangzik, így az Alba mögött ki lesz kérdésre lenne egy válasz. Amikor néztem őket idén, úgy emlékszem, nagyon is rendben voltak.visca el barca írta: ↑2021.07.14. 21:04:51Catalunya radio szerint az atleti nem akar saul melle penzt adni, inkabb a bal hatved renan lodit, vagy a bal labas belso vedot, hermosot adnak saul melle.
Bevallom, nem figyeltem túlságosan Hermosot. De ballábas belső védő nagyon kellene... Ha jönne Laporte, akkor nyilván kevésbé.visca el barca írta: ↑2021.07.14. 21:04:51Catalunya radio szerint az atleti nem akar saul melle penzt adni, inkabb a bal hatved renan lodit, vagy a bal labas belso vedot, hermosot adnak saul melle.
No igen. De meg is érdemelnénk a Suarez-ügy után, ahogy Nova is írta. Látszik, hogy van sportszerűség Simeonéban.
Csatlakozom, szerintem is nagyon bőven EB-n lett volna a helye. Nem is emlékszem, mikor volt ilyen erős, modern játékos a középpályánkon. DJ-on kívül, aki azért közelít. Nagyon komoly minőségi előrelépés lehetne.Titinho írta: ↑2021.07.14. 17:16:12Közben a katalán TV3 is lehozta saját forrásra hivatkozva, hogy nagyon közel a Saúl-Griezmann csere.
Ők úgy tudják évi 5 és 6 milla között lehet Saúl fizetése nálunk a jelenlegi 7 helyett.
Valamint Saúl nagyon izgatott, hogy a Barcába kerülhet, szeretné ha létrejönne az üzlet. A +15 millát csak a Sport szellőztette meg, nem hiszem hogy ez megvalósul.
És így a végére...én konkrétan lef..om a bokám ha ez létrejön, Saúl a Barcában? Rendelem is egyből a mezt, persze a tavalyi mezzel
Évek óta a kedvenc spanyol kp-m, nem is értettem, hogyan maradhatott ki az EB keretből (mondjuk Fabián Ruiz helyett jobb alternatíva lett volna).
Gyere kicsi Saúl, gyere csak!