Szerintem azért játszanak most az átadó listára kerültek, hogy formában legyenek valamennyire, hátha lenne rájuk vevő.vg99 írta: ↑2021.07.26. 07:40:31Én sem ertem, miért játszik az, akit el akarunk küldeni vagy nem partner. Elvileg nem kell, és még meg is sérülhet (Grít, Pjanic, Umtiti stb)Sonoma írta: ↑2021.07.25. 21:28:39Laporta helyében azokat a játékosokat, akik nem akarnak elmenni a felszólítás ellenére sem ( vagy fizetés csökkentés mint Piké, mert ugye őt nem lehet elküldeni) letenném a B csapatba. A feladatuk az lenne nyerjék meg a harmadosztályt.
Egy Piké, SR, Umtiti, BW és még Lenglet is mehetne oda. Legyen valami hasznuk is. Meglenne nélkülük az A csapat.
Azért az csúcs, ha a Saul csere azért hiusúlt meg, mert még akartunk 15-20 misit mellé. Ahelyett, h örülnénk, hogy 1 gonddal kevesebb. Mindenki tudja milyen helyzetben vagyunk, nem mi diktákunk.
A címlap cikkből az derült ki, hogy nem is Griesmannak van a második legnagyobb fizetése ( top 4-ben sincs ezek szerint).
Sajnos kell a pénz. Enélkül nincs értelme a cserének főleg úgy, ha Messzire nem lesz meg a pénz. Akkor két szék között a földre ülnénk.
És megint kijön az, hogy a többi klub látja, hogy mi sz.rban vagyunk, ezért nem hajlandó komoly pénzt adni a játékosainkért.
Lassan azért izgulhatunk, hogy az új igazolásokra egyáltalán meg legyen a pénz.
Aki nem akar elmenni, annak megmondanám, hogy még az edzést sem látogathatná a szerződése végéig. Ha te így, én még a te karrieredet teszem tönkre úgy. Ezeknek oda kell csapni, másból nem értenek.
A cikk végén a legszomorúbb.
"Az FC Barcelona azzá a csapattá vált, ahol mindenki eladható..."
Erre írtam régebben, lassan a Valencia szintjére süllyedünk. És ez a rossz pénzügyi helyzet még évekig eltarthat, mire egyenesbe jövünk.
Most megint az mondom max. 50% az esély Messi "újbóli" leigazolására, ha ilyen "iramban" mennek a játékos eladások.