Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, igen, ez sajnos nagyrészt igaz. Összeomlani sem fog a csapat, de valamennyivel alighanem gyengébb lesz.Res írta: ↑2021.08.06. 12:26:20Nem tudom ki hogy van vele, de én sokkal jobban elviselem most ezt a szituációt, mintha Barto féle vezetőség jelentette volna be.
Persze vészharangokat nem kell kongatni, ez csapatjáték, de azért ne legyenek illúzióink se!
Gyakorlatilag a legjobb és leginkább kreatív játékosunk ingyen távozik. Hiányozni fognak a góljai, a zseniális gólpasszai, a hirtelen ritmusváltásai és ütemtelen lövései.
Nekem legalábbis hiányozni fognak...
Ezek után még komolyabb kihívás lesz a csapatépítés. Nem lehetetlen és hányszor láttunk már olyant, hogy a "legjobb" játékos elvesztése után megtáltosodott egy csapat...
Azonban azt gondolni, hogy csupán Messi távozásától eredményesebb lesz a játékunk nem más, mint önámítás és illúzió.
Ez esetben Laporta is szembeköpött mindenkit,játékost,szurkolót,stb.csababarca írta: ↑2021.08.06. 10:31:19ment a sajtónak a szivárogtatás hogy minden rendben, Messi aláír, erre bumm jött a tegnapi közlemény.
valahogy nem tudom elhinni, hogy ez tegnap derült ki, pont mikor Messi jött.
Hát sötétben tapogatózunk, ez biztos (én tutibence0330 írta: ↑2021.08.06. 11:08:11Azért az több forrásból jön, hogy Messi totál sokkban van, szerintem az egész ügyről nem tudott semmit, Copa és szünet közben pont nem érdekelte, milyen limitek vannak, meg mi a Liga álláspontja, ésatöbbi. Ő szerintem csak focizni akar. Az sem véletlen, hogy élből elutasított minden ajánlatot... szerintem ő úgy gondolta, hogy megvan ezzel az új szerződéssel a visszajövetele, és kész.
Azért az több forrásból jön, hogy Messi totál sokkban van, szerintem az egész ügyről nem tudott semmit, Copa és szünet közben pont nem érdekelte, milyen limitek vannak, meg mi a Liga álláspontja, ésatöbbi. Ő szerintem csak focizni akar. Az sem véletlen, hogy élből elutasított minden ajánlatot... szerintem ő úgy gondolta, hogy megvan ezzel az új szerződéssel a visszajövetele, és kész.Peter írta: ↑2021.08.06. 10:51:43Fogalmam sincs mi lesz a sajtótájékoztatón, de ha Messi maradni akart volna, akkor maradt is volna.
Leo akart elmenni.
Laporta eddigi tevékenysége elkeserítő, de Leo távozása nem hiszem, hogy az ő hibája.
Az viszont borítékolható, hogy Leo távozása nem tegnap dőlt el.
Tudták ezt mindetten, csak időhúzás volt eddig és vártak valami alkalmat, hogy mire lehet fogni a távozást.
Messi - legkésőbb - a Copa után tudta már, hogy elmegy. Az sem kizárt, hogy már tavaly elígérkezett a PSG-hez....azt nagyon kétlem, hogy a City-hez menne az angol darálóba. Az már túl melós felafat lenne.
Kényelmes lesz neki Párizsban, gyenge a bajnokság, lehet lötyögni, az sem érdekel senkit, ha elbukják.
Mindent a BL-re fognak feltenni.
Amúgy tök oké lenne hogy elmegy a legtöbbet kereső játékosunk a rossz helyzet miatt, HA közbe nem maradna vagy 5 léhűtő a padon-pályán akik együtt többet keresnek mint ő és tized annyit sem adnak a csapatnak.
lehet, nem tudom, de ez az érzésem.
Ez több szempontból gané húzás lett volna. Egyrészt Messinek nincs még csapata,hülyítette őt is. Meg az összes szavazót,szurkolót.csababarca írta: ↑2021.08.06. 10:18:32btw, én egyre inkább azt érzem (nem tény, de ezt érzem), hogy Laportanak esze ágában sem volt itt tartani Messit. Akkor nem kockáztatott volna azzal, hogy hagyja lejárni a szerződést. Volt fél éve hogy kitalálják a megoldást, nem sikerült.
Ez engem is, de valószínűleg sose tudjuk meg, maradnak a fantáziálások, amik persze majd tényekké válnak