Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kellett volna fújni a kamut,hogy Messi marad. Ilyen bérteher mellett hiába mondott volna le a fizu egy részéről 3-4 ember,Messi brutál bére akkor se fért volna bele. Plusz ha igaz az 5 éves bontás,fizetni kellett volna akkor is,amikor mar reg nem itt focizik. Ez a klub anyagi helyzetében viccnek is rossz. A vakítás és a mérhetetlen kamu a bántó,nem az,hogy nem tett csodát.Barca_10 írta: ↑2021.08.06. 16:34:59nem feltétlenül Laporta védelmében de ilyen adósságokkal és gazdasági számokkal mégis melyik elnökjelölt tudná jobban menedzselni? Igazolni nincs pénz, a szerződéseket felbontani szintén nincs pénz, ez a 22-es csapdája. Örüljünk hogy nem megy csődbe a csapat.
Laporta meg nyíltan kiállhatna és elkezdhetné sorolni a neveket hogy na miattuk nincs Leonak új szerződése mert az összes mohó zsoldos, hátha elsodorná őket a népharag. Nem Umtitiről vagy Dembeléről van szó, nekik nincs annyi agyi kapacitásuk hogy ezeket felfogják, de Cou-Gríz ha annyira akarnának még valamit ettől a sporttól engednének a fizujukból és mennének.
utoljára nem 2017-ben lett a szerződése meghosszabbítva pont 2021ig?
A Messi ügyben érzek én is valamit a háttérben. Nem hiszem, hogy csődközeli helyzetben azért próbálták volna ilyen intenzitással/erővel/feltételekkel itt tartani, mert legenda vagy a csapatnak létszükséglet. Talán szponzori nyomás vagy egyéb mutyi lehetett ott, amit nem fognak soha kifelé kommunikálni.csababarca írta: ↑2021.08.06. 14:58:08Chino, igazad van.
De akkor csak az van, hogy a játékosok nagyobb mint a klub.
Mert ők diktálnak, az ő akaratuk érvényesül most is.
Persze valóban nehéz mit csinálni, sajnos. De nekem itt valami továbbra sem kerek, mind a Messi ügyben, mind a többi játékos ügyében.
Nem kizárt, hogy a játékosok szakszervezete egységes sztrájkkal fenyegette meg a klubbot... Én simán eltudom ezt képzelni. Pláne azt, hogy szakszervezetek ide szakszervezetek oda, Barto nekik is szabad kezett anno, a jogaik érvényesítéséhez...csababarca írta: ↑2021.08.06. 14:58:08Chino, igazad van.
De akkor csak az van, hogy a játékosok nagyobb mint a klub.
Mert ők diktálnak, az ő akaratuk érvényesül most is.
Persze valóban nehéz mit csinálni, sajnos. De nekem itt valami továbbra sem kerek, mind a Messi ügyben, mind a többi játékos ügyében.
Pjanicra egy szót sem szólhatunk. Ő nyíltan vállalta, hogy el akar menni, számára kudarc volt ez az év, a Juve várja tárt karokkal, ha minden igaz egy ideje mennek a tárgyalások, de az olaszok bértömege is a plafonon van, valamint Laporta sem hiszem, hogy két marék szotyiért jófejségből odaadná. Bármennyire kell is a béreket csökkenteni nem lehet ingyen elengedni az embereket, főleg, hogy hároméves szerződésük van.Ronaldinho&Barca írta: ↑2021.08.06. 13:29:38Néhányuk talán észbe kapna és eltolná innen a biciklit.. ide lehetne még venni Busit és Piquet. Nálam egyedül ALba nem szolgált rá. De a többiek felfogása, mentális deficite illetve zéró teljesítménye, örüljünk ha csak kutyagumit kapnak. Bele sem gondolok elnökválasztás nélkül most hol tartanánk.. csőd?!vinszentvega írta: ↑2021.08.06. 13:03:49Ahogy ismerem a katalánok vérmérsékletét, szerintem Alba, Cou-Griez-Dembelé-UMTITI-Lenglet-SR-BUSI,PJANIC jobb ha felbérelnek egy két személyi testört, mert szerintem megdobálják őket kutyagumival rendesen az utcán(is)....
Messinek volt egy olyan kitetel a szerzodeseben, hogy BARMIKOR lelephet, ha szol a vezetosegnek, attol fuggetlenul, hogy hany evre szol meg a szerzodese (termeszetesen csak szezon vegen)
Néhányuk talán észbe kapna és eltolná innen a biciklit.. ide lehetne még venni Busit és Piquet. Nálam egyedül ALba nem szolgált rá. De a többiek felfogása, mentális deficite illetve zéró teljesítménye, örüljünk ha csak kutyagumit kapnak. Bele sem gondolok elnökválasztás nélkül most hol tartanánk.. csőd?!vinszentvega írta: ↑2021.08.06. 13:03:49Ahogy ismerem a katalánok vérmérsékletét, szerintem Alba, Cou-Griez-Dembelé-UMTITI-Lenglet-SR-BUSI,PJANIC jobb ha felbérelnek egy két személyi testört, mert szerintem megdobálják őket kutyagumival rendesen az utcán(is)....
Az azért elég szépen hangzik, hogy még Messi fizetése nélkül is 95%-ot tesznek ki a fizetések... Ha ez igaz, gyakorlatilag esélyes se volt Messi hosszabbításának...