Titinho írta: ↑2021.05.07. 12:28:00
Az gáz, ha én is ezt várom...?
Nincs egyébként ilyenről szó (eddig), Fati, Coutinho és Braith-en kívül mindenki egészséges.
Miért van az az érzésem, hogy a Piqué-Lenglet páros ismét alkotni fog valamit...öngól, tizi, piros lap, ilyenek.

Mondjuk az parádé lenne ha valaki ebben a sorrendben össze is hozná.
Én azt látom most nagy problémának, hogy Koeman keze nagyon meg van kötve így, hogy Araujo ennyire döbbenetesen pocsék formában van. Ha Mingueza vissza is kerül, akkor is gyakorlatilag kezdenie kell ennek a L-P párosnak, hacsak nem reszkírozzuk meg Umtitit, aki ugyan jó benyomást keltett legutóbb, de így is totál homály, hogy mit alkotna a pályán épp aznap, és amúgy is Lenglet helyett jönne, mert ő a gyengébb a bohócpárosból.
DJ nem mehet hátra, a középpályánk így is rettenetesen gyenge erősebb csapatok ellen, még vele együtt is.
Szóval szerintem nem biztos, hogy olyan jó lenne, ha Piqué megsérülne - most félretéve a dolog erkölcsi oldalát. Araujo nálam most nagyon nem kezdő szint, de talán még csere sem, akármennyire én is a jövő védőjét látom benne, Umtiti meg nagyon max Lenglet helyére mehetne. Szerintem jelen pillanatban akármennyire röhejes helyzet, de talán Mingu után ő a legjobb védőnk - DJ sokkal jobb, de őt nem akarom idevenni a fenti okok miatt.
Ez persze csak az én véleményem. A mentális része is kicsit kettős, mert azért ő irányít és biztat, és viszi a szíve, de hátrányban valóban visszaköszön a testbeszédén a "vert sereg" téma. De ha mindent összevetek, akkor is jobb még ezekben is, mint Lenglet pl, akinek már az első perctől rettegés van az arcán.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy