Korrekt meccs volt, cserek nem tetszettek.
Bajnoki Mérkőzések
Én tavaly is azt láttam, hogy ha a helyén játszott nem volt kutyaütő. Ráadásul igazi harcos.Kapar, megy nem lankad.Depay-val a kémia is megvolt.

- davi10
- Llegenda del Barça
Miért, játszanak máshol is?Barcaforever írta: ↑2021.08.15. 21:58:33Ilyen is csak nálunk fordulhat elő, hogy pont ez a 3 három ember talál be az idény első meccsén.![]()

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
-
- Llegenda del Barça
Kezdesnek biztató volt, van bennünk potenciál sztem meg Koemannak is vannak jó elképzelései.
Pedri orrverzesig nyomatasa teljesen érthetetlen, full alibibe megy át a második félidőre. Annyira szeretném tudni, hogy miért jobb az ő impotens kocogása ilyenkor, mint Puig.
Emerson kicsit csalódás volt elsőre.
Braith, Pique, Depay, De Jong, Garcia +
Griz, hát nemtom. Messi helyettes nem lesz, de nem volt rossz.
Pedri orrverzesig nyomatasa teljesen érthetetlen, full alibibe megy át a második félidőre. Annyira szeretném tudni, hogy miért jobb az ő impotens kocogása ilyenkor, mint Puig.
Emerson kicsit csalódás volt elsőre.
Braith, Pique, Depay, De Jong, Garcia +
Griz, hát nemtom. Messi helyettes nem lesz, de nem volt rossz.
Valóban remek kezdés, de ne istenitsük Depayt, Bretvéjtet egy meccsből, és az eredményt, tavaly is igy kezdtük, a Bilbao ellen sokkal nehezebb lesz. Ha ott is jól teljesit a csapat, lehet reménykedni.
Mindenki tette a dolgát ahogy bírta, nem is fikáznék senkit bár lehetne, csak Koemant emelném ki.
Borzasztóan nyúlt bele. És ebből a rövid Soci feltámadásból tuti azt a következtetést vonja le hogy nem szabad cserélni, mert hát egyből szétesik minden.
Pedig lehetne cserélni. Csak jól...
Az edzőn kívül mindeninek jár a pacsi.
Borzasztóan nyúlt bele. És ebből a rövid Soci feltámadásból tuti azt a következtetést vonja le hogy nem szabad cserélni, mert hát egyből szétesik minden.
Pedig lehetne cserélni. Csak jól...
Az edzőn kívül mindeninek jár a pacsi.
Én személy szerint inkább a dán fickónak adnék még 1 esélyt, mint az Arsenal csodacsatárjainak.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ilyen is csak nálunk fordulhat elő, hogy pont ez a 3 három ember talál be az idény első meccsén. 

Azért Koeman mesterre bőven ráfér még a folyamatos továbbképzés... 

Bahmeg pique jo passzba lehet,ha elso meccsen gorcsot kap..

" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
- vinszentvega
- Capitá del Barça
Azért Emersonnál van élesebb késünk szerintem…
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Nagyon fontos volt ez a kontra!
A dán előtt pedig le a kalappal. Alábecsült játékos, akinek szerintem jelenleg igenis van keresnivalója a csapatban!

A dán előtt pedig le a kalappal. Alábecsült játékos, akinek szerintem jelenleg igenis van keresnivalója a csapatban!

Brait meccs embere gyanús így,bár Depay is kitett magáèrt.
Na jön Lenglet, mehet a ház az x-re 

Bejött Roberto, 3-2

Na ne már,visszahoztuk szèpen őket. Mondjuk szerintem ez szabálytalanság se volt ,de mindegy.
- vinszentvega
- Capitá del Barça
Megint nagyot megyünk mester! Jól cserélsz
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Csóri Puignak tényleg el kellene menni kölcsönbe, mert Koeman megmutatja ki a főnök.
Gríz luxus, hogy ennyi penzért a védőmunkáját dícsérjük, a 8 eladott labda, rossz passz mellett.
Gríz luxus, hogy ennyi penzért a védőmunkáját dícsérjük, a 8 eladott labda, rossz passz mellett.