davi10 írta: ↑2021.08.19. 11:39:18
Az a több hozzáértő azok az elvakult Barcelona szurkolók. Aki nem Barca szurkoló, szerintem azt se tudja, hogy ez a gyerek a világon van.
Szerintem nincs végigjátszott elsőosztályú meccse, a nagy fiatalításon áteső spanyol válogatott közelében sincs, és az U válogatottból is kiszorult már.
Szerintem ha megkérdezel valakit, hogy ki a ~22 évesek közül a legígéretesebb jatékos, az esetek 99%-ában Mbappe-t, Rashford-ot meg ilyeneket fog mondani, Puig a kanyarban sincs. Elhiszem, hogy szimpatikus srác, nekem is az, de azért ne túlozzunk.
22 évesen meg már nem csak ígéretnek kéne lenni.
A legjobbakat kívanom neki, de saját maga alatt vágja a fát a makacsságával.
Az meg egyszerű kifogás, hogy Koeman biztos utálja, nézzük meg kik azok a fiatalok akik lehetőseget kapnak a kp-n: Pedri, Moriba, most Nico. Aki szerint ezek kizárólag a személyiségükben (amit nem ismerünk) különböznek Puig-tól, az szerintem nagyon vakon van...
Minden edző akit kérdeztek prédikált róla, köztük leghangosabban Xavi. Nyílván ha ők ezt mondják az hat a gyerekre, aki nem akar elveszni. Xavi simán lehet elmesélte neki a saját korábbi helyzetét is. De Iniesta esete se volt sokkal különbözőbb.
Nem 22-éves világsztárról beszélünk, mert korábban sem kapott szerepet, mert a Barca nem az a hely volt ahol valaki csak úgy kezdő lehet. Nekünk Vidal, Paulino, Rakitic és hasonlók kellettek a kp-ra, nem Puig féle technikás játékosok. Hogy lenne válogatott ha a klub edzője makacsságból nem játszatja? Miért lenne u válogatott ha már 22 de amúgy sincs meccsben? Miért lenne meccsben ha az edző utálja?
Puig hülye, a saját karrierjét teszi tönkre. El kéne igazolnia, nem kölcsönbe, hanem eladással. Utána is visszatérhetne, ha akar, de nem kellene többet a Barca hülye jogászaival és döntéseivel bajlódnia. Nyílván jobb később mint soha, tehát lépjen most, és utólag könnyű okosnak lenni, de Setien után mennie kellett volna. Akkor játszott párszor, jól is, voltak kérői, Koeman meg megmondta hogy nem kell. Ott kellett volna véget vetnie ennek.
Koeman is hülye, mert makacs. Puig nem vallott kudarcot ha szerepet kapott. Nála se, előtte meg főleg nem. Akkor miért ne kaphatna több szerepet? Ellenben volt aki szerepet kapott, bénázott, és újra szerepet kapott, többet. Valaki azóta is beton biztos kezdő. Nem csak Puig, de Trinaco is így járt, hogy mutatott valamit aztán csáó bella heló soha viszont nem látásra. Ellenben másokat meg nyomat. Kíváncsi vagyok Nico kap-e még vaha perceket, miután egy szabályos szerelésért sárgát kapott mi meg gólt. Valszeg többet nem játszik, pedig jó volt. Ez szimpátia kérdése valószínűleg. Azért a klub nem utolsóemberként gondolkodik Puigban, ezt mutattja a mezszáma, valamint a közösségi média, ahol Puigot nyomatják. Nyílván mert Koemanon kívül mindenki imádja a városban, és nemzetközi szinten is szeretik a szurkolók.
Puig simán lehetne most már világsztár, ha 17 évesen lelép. Akár ?Fabregas? szinten lehetne, simán. Így meg egy senki lesz. Evvan. Nem az első eset hogy valaki rosszkor volt rossz helyen, de mindenesetre nagyon nagyon sajnálom. Ő egy különleges játékos, a Messi nélküli Barcában kifejezetten sok haszna lenne, mert Puig képes cipelni a labdát és eljuttatni akár fineszes passzokkal is A-ból B-be. Amit tud azt kevesen tudják. Emellé hiába írjátok le 1000x hogy gyenge és alacsony. Barcelonában ez soha nem számított, kivéve az utóbbi pár évet amikor a Paulinhókat erőltettük. Puig akaratos a pályán is, és remekül érzi mikor kell odalépni, valamint a passzsávokat is jól ellálja. Labdát szerezni nem csak úgy lehet hogy fellökjük a másikat. Ráadásul a fürgeség jobb mint a tömeg, még test a test elleni párharcokban is. Puig meg pont fürge. Na mind1, Koeman biztos jobban tudja, hiszen tavaly is bizonyította hogy tudja mikor kire van szükség a pályán... Szurkolónak azért jó lenne mert senki se kéri rajtunk számon ha nem lett igazunk, és nekünk szabad utólag okoskodni