2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Inkább azt mondanám, véleményes volt. A dán azért rámászott az ellenfél hátára, az ilyenért hol fújnak, hol nem.
A Bilbao mindig megnehezíti a dolgainkat, föleg ha ilyen koràn talàlkozunk velük…Zsono írta: ↑2021.08.21. 22:37:06A realitásoknál maradva, ebben a szezonban ehhez hasonló kezdőkkel ilyen küzdelmes mérkőzésekre lehet számítani. Mondom ezt szurkolva, és a mai végeredménytől függetlenül.
A Bilbao egy átlagos európai bajnokság középcsapata, amely most egy félidőig legalább is meg tudja nehezíteni a dolgunkat.
Én gonosz vagyok, jobb ez az Araujo-Eric kettős, hosszútávon mindenképp, és most csak ez számít.
Mondjuk nem nagyon jut el hozzá a labda. Alig bírunk átjutni az ellenfél térfelén.
25-ig. 1,13 és 25 kapusoké. De van egy-két kivétel, láttam már 25-ösben mezőnyjátékost pl.
Szerintem olyan vészes hiányt a rotációban csak a kp-n figyelhetünk meg. Oda is szerintem ha jött volna Wijnaldum és Moriba-t nem száműzik, akkor jobb lenne a helyzet. Plusz az már eléggé korlátozza Koeman-t, hogy Busquets nem tud már 90 percet végigjátszani, vagy ha tudna is, nem engedi.Sonoma írta: ↑2021.08.17. 13:52:24
Amiért Koemant és Puigot kiemeltem, az azért volt, mert azt látom, hogy rotálni még mindig nem tud a mester. Pedri csapágyasra járatásának félek lesz következménye. Nem is lett volna szabad játszatni. Érdekes, a Bilbao kapusát Unai Simont még a padra sem engedte leülni az edzője, mondván ki kell pihennie magát. Nálunk meg...
Nem is akartam nagy következtetéseket levonni.
Én még túl messzire azért nem mennék, nagyon biztató volt a meccs, de számomra ennyi. Amennyire ekézve volt a csapat meccs előtt (mert hangzottak itt bőven nem nézek több meccset meg hasonlók), annyira nem szabad most elbízni magunkat. Látszott, hogy mit akarunk és Koemannak is valószínűleg benne van a keze. Hogy mennyire, azt mindenki döntse el maga. Az hatalmas kérdés, hogy hosszútávon ezt mennyire tudja majd a csapat, illetve a játékosok ezt a teljesítményt és mentalitást hozni. 4-5 fordulót legalább kell várni. Kik fognak ezután a kezdőben maradni? Visszatér-e a tavalyi védőpáros például. Depay elkapja-e a fonalat? Braitwathe-nek ez egy kiemelkedő meccse volt vagy többnyire tudja hozni/megmarad-e a kezdő közelében? Griezmann elő tud-e lépni? Coutinhoval mi lesz? Hogy tér vissza Fati?