Az igazság az, hogy nincs is nagyon felsőpolcos játékos, aki elérhető. Ilyen időket élünk, egy Mbappé számít most annak, meg Haaland. A lehető legjobbkor kerültünk válságba, most 1-2 évig nincs is nagyon kiről lemaradni. Szegényes a focivilág rettenetesen.daffy írta: ↑2021.09.01. 08:54:34Viszont ez alapján jövő nyáron se érdemes nagyot álmodni (Haaland).Tudom,te nem is írtál ilyet. Nem tudom milyen hiteleitek vannak,de ha annyira mély a kaka,akkor a következő 2-3 évben nem lehet felsőpolcos játékos a cél.recrea írta: ↑2021.09.01. 08:42:35Nem tudom, h egyesek mit nyavalyognak….értem én, h 2014-ben letettek Barca szurkolók, de szerintem elég világos, hogy csőd közelben van a klub, kit vártok igazolásnak? Miért nem ezt meg ezt vettük kölcsön?![]()
Nincs pénz sem igazolásokra, sem pedig fizetésekre, főleg nem a klub döntünk arról, h kit vesz meg vagy kit vesz kölcsön. De mondom: a maradékot.
Most közepes, vagy annál picit jobb spilerekből is lehet eredményes csapatot építeni pl Olmo ezért is lett volna jó - igaz, ehhez edző is kellene.