2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szóval ő a jó edző, mert nincs benne annyi tartás, hogy elmenjen, miután mindenki tudja, hogy ha lett volna más lehetőség, elküldték volna? Meg azért, mert a tavalyi gyászos szezonhajrá után nem állt fel magától? Meg azért, mert nem olyan karizmatikus, mint a top edzők, hanem hajlamos megalkudni? Mert én ezeket finoman szólva sem tartom erénynek.Rezisto95 írta: ↑2021.09.09. 10:03:40Koeman a megfelelő ember most a barcának. Ezt szinte minden klubközeli ember megmondta eddig, és egyet értek az állítással.
Jó hogy nem egy edzőzseni a mester, de látszik hogy szereti a klubbot, és hogy rendíthetetlen. Egy Conte, vagy Tuchel nem tűrné azt hogy őket bárki felül bírálja. Az ő egójuk a klub felett álltak. Hiába mindenki kritizálja és a vezetés is majdnem elbocsájtotta ő mégis lelkesen végzi a munkáját.Respect
Hát, ha ez(ek) nálad az alacsony elvárások...nálam ez már a csoda kategóriát súrolja, ha ezt mind megcsinálná a "mester".
Így, én is erre szavaznék mert bár folyamat tudom szidni, meg is teszem amikor valaki védi (azért úgy hobbiból nem köpködök újra és újra csak ha okom van rá
Kösz jogos, de legyen 1 hónap, még azt hiszik csókos vagyok!
Személyeskedés, 1 hónap
Máshogy látja, nem hiszem, hogy troll, csak más a véleménye, ha mindenki ugyanazt gondolná egy fórumon, rém unalmas lenne:)
Ez most trollkodás? Megdicsérted, amiért maradt, bár el akarták küldeni? Mármint oké értem, de ezzel konkrétan azt mondod, hogy megdicséred, amiért rossz, mert azért akarták elküldeni, mert rossz. Tehát, nyílván, ha azt mondta volna, hogy ő most feláll mert nem bíznak benne (mint már korábban magára valamit is adó 1000 edző) akkor tisztesen távozott volna, a klub meg csömörből vödörbe.. mert elvileg nem tudtak más opciót találni. Más kérdés, ha Koeman áll fel, akkor gondolom nem kap annyi zsét, mintha a Barca küldi el. A Barca még lehet jobban járt volna ha Koeman feláll, olcsón megússzuk a kirúgását, és hozunk valakit utolsó pillanatban akire amúgy júli közepén nem lett volna pénz.
Ezt miből szűrted le?Abból, hogy elgondolkodva áll minden alkalommal az oldalvonal mellett?Rezisto95 írta: ↑2021.09.09. 10:03:40Koeman a megfelelő ember most a barcának. Ezt szinte minden klubközeli ember megmondta eddig, és egyet értek az állítással.
Jó hogy nem egy edzőzseni a mester, de látszik hogy szereti a klubbot, és hogy rendíthetetlen. Egy Conte, vagy Tuchel nem tűrné azt hogy őket bárki felül bírálja. Az ő egójuk a klub felett álltak. Hiába mindenki kritizálja és a vezetés is majdnem elbocsájtotta ő mégis lelkesen végzi a munkáját.Respect
Azért ez nem ilyen egyszerű. Pep amúgy is a regnálása alatt 3 középpályást hozott fel, ebből Thiagon bármilyen jó volt, rövid idő után, még fiatalon túl is adtak, VS abszolút flop volt, Busquets az, akire mondhatni, hogy bevált, de első évében nem úgy tűnt, hogy hosszútávon megfelelő lesz. Kapott ő hideget-meleget.bence0330 írta: ↑2021.09.01. 21:05:13Több tekintetben egyetértek, bár szerintem RK ilyen szempontból sem a legjobb edző, de nem is a legrosszabb. Bár amúgy szerintem nagyon rossz, de most ez mindegy. Én láttam most pár előkészületi meccset, és ki merem jelenteni, hogy Pep új aranygenerációt hozna kereken 0 euróból a középpályára 1-2 éven belül, olyat, amelyik Iniékhez hasonlóan uralná és dominálná le a középpályát. Gavi-Puig-Nico. Ez itt nem fog megtörténni, marad a melós, nonkreatív Pedri-DJ-Busi. Néha persze kapnak lehetőséget a fiatalok, nem kétlem, de szerintem simán lenne olyan kp ingyen Masiából, mint 8-12 körül volt, és nem volt az olyan szerencsés csillagegyüttállás, mint amilyennek beállítottuk sokan. A lehetőség most is megven, sehol a világon ilyen technikás, gyorslábú fiatalok nincsenek, nemhogy több egyszerre.de Jong írta: ↑2021.09.01. 20:45:23Azt gondolom, hogy Koeman a lehető legjobb edző most a Barcelona számára. Lehet, (vagy inkább biztos,) hogy nem nyerünk BL-t. Nem nyerünk bajnokságot. Lehet, hogy semmit nem nyerünk (Gamperen kívül).
Akkor is fenntartom a véleményem.
Ez a csapat, és a klub lehetőségei nem azonosak a 2006-2018 közötti időszak csapatával és lehetőségeivel. Lehet szidni az edzőt, csak nem érdemes, mert megint nem kapta meg a lehetőséget, hogy a saját csapatát felépítse. Jöttek játékosok ingyen, de annyi pénzünk se volt, hogy egy saját nevelésű 18 éves játékost megtartsunk. (A RB Leipzig vonzóbb anyagilag?)
Most (Koeman 2 szezonjában) a jövő csapatát kell felépíteni. Elment Messi. Ekkora változás nem tudom volt-e valaha a klub életében. Nem egy Messi-Eto'o-Henry, Messi-Suarez-Neymar csatártrió támad majd...
Felélte a klub a lehetőségeit, a mostani reménységeink: Depay (27), de Jong(24), Pedri (18), Ansu Fati (18), Eric Garcia(20) vagy Araujo(22). Pont az ilyen fiatalokhoz való Koeman.
Lehet mondani, hogy micsoda dolog, egy kínkeserves győzelem. El vagytok kényeztetve! Inkább egy kínkeserves győzelem egy alakuló csapattól, minthogy már a szezon elején behozhatatlan hátrányunk legyen. Ezek a kiszenvedett győzelmek ugyanúgy 3 pontot érnek. A tizedik forduló után nem az lesz az érdekes, hogy szenved-e a csapat, hanem hogy 15, 20 vagy 25 pont lesz a csapat neve mellett. Az ellenfelek is kevésbé lesznek magabiztosak, ha több pontunk van.
1. Ki merem jelenteni, hogy az egyik legrosszabb, a legrosszabb időszakban. Nekünk pont nem egy ilyen edzőre van szükségünk. Inkább egy Tuchel típusúra. És ezt nem a bl győzelme miatt mondom, hanem a hozzáállása miatt.de Jong írta: ↑2021.09.01. 20:45:23Azt gondolom, hogy Koeman a lehető legjobb edző most a Barcelona számára. Lehet, (vagy inkább biztos,) hogy nem nyerünk BL-t. Nem nyerünk bajnokságot. Lehet, hogy semmit nem nyerünk (Gamperen kívül).
Ez a csapat, és a klub lehetőségei nem azonosak a 2006-2018 közötti időszak csapatával és lehetőségeivel. Lehet szidni az edzőt, csak nem érdemes, mert megint nem kapta meg a lehetőséget, hogy a saját csapatát felépítse. Jöttek játékosok ingyen, de annyi pénzünk se volt, hogy egy saját nevelésű 18 éves játékost megtartsunk. (A RB Leipzig vonzóbb anyagilag?)
Most (Koeman 2 szezonjában) a jövő csapatát kell felépíteni. Elment Messi. Ekkora változás nem tudom volt-e valaha a klub életében. Nem egy Messi-Eto'o-Henry, Messi-Suarez-Neymar csatártrió támad majd...
Felélte a klub a lehetőségeit, a mostani reménységeink: Depay (27), de Jong(24), Pedri (18), Ansu Fati (18), Eric Garcia(20) vagy Araujo(22). Pont az ilyen fiatalokhoz való Koeman.
Lehet mondani, hogy micsoda dolog, egy kínkeserves győzelem. El vagytok kényeztetve! Inkább egy kínkeserves győzelem egy alakuló csapattól, minthogy már a szezon elején behozhatatlan hátrányunk legyen. Ezek a kiszenvedett győzelmek ugyanúgy 3 pontot érnek.A tizedik forduló után nem az lesz az érdekes, hogy szenved-e a csapat, hanem hogy 15, 20 vagy 25 pont lesz a csapat neve mellett. Az ellenfelek is kevésbé lesznek magabiztosak, ha több pontunk van.
Kicsit off, de csoportmeccsen én számítok nagy mészárlásra a Bayerntől, illetve szerintem mi sem leszünk annyira rosszak, mint az egyenes kiesésben. Szerintem a nagy BL-zakókban komoly szerepet játszott, hogy a római szégyen óta fejben gyenge a csapat. 19-ben jobb csapat volt ugyan a Liverpool, ugyanakkor a kicsit szerencsés első meccsen szerzett előnyt már meg lehetett, sőt, meg kellett volna tartani. 20-ban pedig egyértelműen jobb csapat volt a Bayern, de a 8-2-höz kellett a mentális szétesés is. 21-ben is jobb volt a PSG, de ha nincs megint a tele gatya, lehetett volna szorosabb a párharc.
Több tekintetben egyetértek, bár szerintem RK ilyen szempontból sem a legjobb edző, de nem is a legrosszabb. Bár amúgy szerintem nagyon rossz, de most ez mindegy. Én láttam most pár előkészületi meccset, és ki merem jelenteni, hogy Pep új aranygenerációt hozna kereken 0 euróból a középpályára 1-2 éven belül, olyat, amelyik Iniékhez hasonlóan uralná és dominálná le a középpályát. Gavi-Puig-Nico. Ez itt nem fog megtörténni, marad a melós, nonkreatív Pedri-DJ-Busi. Néha persze kapnak lehetőséget a fiatalok, nem kétlem, de szerintem simán lenne olyan kp ingyen Masiából, mint 8-12 körül volt, és nem volt az olyan szerencsés csillagegyüttállás, mint amilyennek beállítottuk sokan. A lehetőség most is megven, sehol a világon ilyen technikás, gyorslábú fiatalok nincsenek, nemhogy több egyszerre, akik ráadásul egy rendszerben nevelkedtek (és nem arról beszélek, hogy pl Greenwood nem erősebb, és veszélyesebb a kapura, vagy mondjuk egy Mount hanem klasszikus alacsony súlypont, villámláb, villámgondolkodással uralt kp-ra)de Jong írta: ↑2021.09.01. 20:45:23Azt gondolom, hogy Koeman a lehető legjobb edző most a Barcelona számára. Lehet, (vagy inkább biztos,) hogy nem nyerünk BL-t. Nem nyerünk bajnokságot. Lehet, hogy semmit nem nyerünk (Gamperen kívül).
Lehet mondani, hogy micsoda dolog, egy kínkeserves győzelem. El vagytok kényeztetve! Inkább egy kínkeserves győzelem egy alakuló csapattól, minthogy már a szezon elején behozhatatlan hátrányunk legyen. Ezek a kiszenvedett győzelmek ugyanúgy 3 pontot érnek. A tizedik forduló után nem az lesz az érdekes, hogy szenved-e a csapat, hanem hogy 15, 20 vagy 25 pont lesz a csapat neve mellett. Az ellenfelek is kevésbé lesznek magabiztosak, ha több pontunk van.
A játékot figyeld majd, e az eredményt a Bayern ellen az beszédesebb lesz...Amúgy Griezmann nélkül se lettünk gyengébbek, mert sajnos nem sokat tett hozzá a csapathoz. És ha ezzel a kerettel sikerülne tartani a lépést a bajnokságban, az már szép eredmény. Viszont a tavaly év végi bukdácsolás, mikor ötből talán egyet sikerült csak nyerni, az nem jelent semmi biztatót.
Mivel úgy néz ki, a Sevilla elleni derbi elmarad (aminek nem örülök), a BM elleni meccs lesz a következő. Na, ott majd meg lehet nézni a mester taktikai repertoárját. Utána újból megbeszélhetjük a munkásságát. Félek nem lesz benne köszönet. De cáfoljon rám.
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... n-12033369Troym írta: ↑2021.09.01. 17:52:27Kössék ahhoz, hogy bajnok a csapat és BL-ben minimum 4 közé jut.Barcaforever írta: ↑2021.09.01. 16:29:54Nem akarok senkit shockolni a Griezmann utáni örömmámor után, de Laporta 1 éves hosszabbításról tárgyalt vele és az ügynökével 2 hete, bizonyos feltételek teljesülése esetén lépne életbe, ha meg tudnak egyezni.![]()
![]()